Operaatio MMXII (2010 – 2012)

mmxiinettiSiinähän se taitaa nyt napsahtaa julkisuuteen. 11.11. oli seuran hallituksenkokous ja sitten seuran syyskokous. Toimintasuunnitelman lähtökohdaksi nousee OPERAATIO MMXII joka lyhennettynä versiona tarkottaa seuraavia asioita. Tulevan lämmitettävän kumirouhekentän myötä harjoitusmahdollisuudet paranevat radikaalisti. Talviharjoittelu muuttuu totaalisesti ja kesäaikaan on myös uusilla harrastajilla ja harrasteryhmillä mahdollisuus pelata muualla kuin hiekalla. Tavoitteista esiin nousee kolme kohtaa:
1) STPS lisenssipelaajien määrä nousee 500 pelaajaan
2) STPS kohottaa organisaationsa ja toimintansa Sinettiseuran arvoiseksi
3)Edustusjoukkue pelaa MMX-II-divisioonaa operaation nimen mukaisesti.
Helppoa kuin heinänteko? Paljon on tehtävää ja tekemistä noiden kolmen suuren tavoitteen saavuttamiseksi. Niiden alla on liuta lyhyen välin tavoitteita: lyhyillä askelilla ei per..pöksyt repeä kesken taipaleen.
Näiden tavoitteiden tekijöiksi kutsutaan kaikki savonlinnalaiset jalkapallon ystävät, kaikki savonlinnalaiset, joiden mielestä urheilun ja liikkumisen tukeminen ja harrastaminen on satsaus tulevaisuuteen. Pohojalaasena oon tottunu kökkähommiin ja siksipä kutsun tässä heitän kaikille . Edustusjoukkueen taustalle kasaillaan ryhmää, joka kehittää toimintaa kaikilla osa-alueilla: yhteistyökuviot, pelaaja-sopimukset oikeuksineen ja velvoitteineen, ottelutapahtumien markkinointi, puuhaa riittää! Tervetuloa mukaan!
LISÄÄ ITÄ-SAVOSSA

Mainokset

2 thoughts on “Operaatio MMXII (2010 – 2012)

  1. Ehdottomasti Facebookkin oma STPS Fan Page. Sinne sitten omat tapahtumat peleille ja invitet jokaiselle ryhmän jäsenelle. Siitä se lähtee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s