Tul Cup ja pelaajatilanne 1.3.

STPS:n rosteri vahvistui kolmella pelaajalla
Toni Kotro siirtyi KUP:ista sopimuksella 1 + 1
Marko Huttu SJK Seinäjoki, Sopimus voimassa 31.5.
Jesse Määttä Salo, sopimus voimassa 31.5.

Kuvassa Marko Huttu
Rovion Vesan analyysit cupin peleistä:
STPS – TPV
1 – 0 (0-0)
TPV hallitsi keskikenttää, mutta sai luotua koko ottelun aikana oikeastaan kaksi maalipaikkaa, joista molemmat torjuin kulmaksi. Vastaavasti meidän peli perustui nopeisiin vastahyökkäyksiin, joista aivan ottelun lopussa Saikki rankaisi meille voiton. Eka jaksolla Saikki kolkutti ylärimaa (vai oliko se Maukka?), anyway. Kohtuullisen tasainen vääntö ottelu oli. Kyllä TPV:n pojat pääsi puolenkymmentä kertaa laukomaan paristakympistä, mutta ne olisi Raivion Jukkakin liimannut.
KooTeePee – STPS
5 – 0 ( 2-0)
Ylivoimaisesti turnauksen paras joukkue kylvetti meitä aika rumasti… KooTeePee voitti loppuottelussa Varkauden WJK:n 3-0 ja WJK:lla ei ollut mitään jakoja ottelussa. Siinäkin pelattiin koko ajan yhteen maaliin. Meidän pelissä eka maalin kaveri roikutti nätisti, toinen oli keskitys etutolpalle, kuten kolmaskin. Yksi maali tuli kaukolaukauksesta ja viimeinen läpiajosta. Kotkalaiset eivät antaneet yhtään tilaa, eikä aikaa ja meillä loppu juoksuvoima ja taitotasoero oli suuri. Toisaalta Kotkan valmentaja Hyppösen Janne kehui meidän joukkueen hyvää puolustuspelaamista. Ja se on totta.
LPS – STPS
3 – 1 (1 – 1)
LPS tuli alussa vahvasti ja menivätkin heti alussa johtoon, mutta jakson lopulla Saikki karkasi ja tasoitti pelin. Mielestäni ensi jakso oli suht tasaista. Toisella jaksolla alkoi meidän keskikentän askel painaa ja LPS vyörytti hyökkäyksiä yhtenään. Saivat tehtyä minulle pari suht helppoa maalia ja veivät voiton.
Kyllähän me olimme joka pelissä kiusaajan roolissa. Emme saaneet tilaa rakennella hyökkäyksiä, vaan lähes kaikki hyökkäykset olivat suht hätäisiä siirtoja kaverille tai sitten hätäinen pitkä pallo. Meillä oli 15 pelaajaa matkassa, joista kuudella ei ollut yhteensä kuin muutama miesten kolmosen ottelu, Minä, Saikki, Speedi ja (Maukka ?) kokemusta ylempää. Ei siis ihme, jos oltiin vastaanottajia.
Näkisin, että suurin hyöty oli saada harjoitella isolla kentällä olemista, puolustamista ja kyllähän tuossa saatiin ”tiukat treenit” väännettyä.
Meidän alin puolustuslinja oli koko turnauksen ajan tasainen hyvä, varma ja kurinalainen. Varsinkin keskellä Viltsu ja Toni olivat todella varmoja. Kunhan Raippa saatataisiin kuntoon, niin siitä saataisiin sellainen pakki, jota ei kolmosessa kierretä. Keskikentällä Ville ja Pötkö hoiti omat tehtävänsä hyvin, mutta olisin odottanut enemmän panosta hyökkäyksien tukemiseen. Speedi ja Mara tekivät ISON työn raataessaan keskellä. Saikki oli vaihteeksi hyvä, kun Maukka oli hyvänä tukena siinä vierellä.
Meidän nuoret vaihtopelaajat saivat hyvää tuntumaa miesten peleistä ja se on kuin laittaisi rahaa pankkiin.
Laskin, että nyt talvella olen pelannut neljä peliä ja olen poiminut pallon verkosta 12 kertaa. Keskiarvoksi tekee 3/ottelu. Siinä sitä on tilastonikkareille pohtimista! 31 vuotta sitten aloitin maalivahtiurani ja en vieläkään osaa torjua… Onneksi nämä ovat vasta talvipelejä. Kauden alkuun on vielä aikaa
………………………………….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s