Harmittava tasuri mikkelistä 3 – 3

Kyllä kyrsi lähteä takasin Mikkelistä: kaksi tai oikeastaan kolme menetystä: kaksi pinnaa ja Rovio. Toivottavasti diagnoosi ei ole sitä mitä Vessi itse epäili katsellessaan säärtään. Keli ja kenttä ok. Ehkä tahmea alusta piti syötöt alussa liian voimattomina ja miki pääsi katkomaan niitä liikaa. Normi alku neljä minuuttia kellossa ja 16 takaa yllättävä ja hyvä laukaus kahden tolpan kautta sisään. Sitten ote lähti siirtymään STPS:lle,  sivurajaheitosta tehtiin maali, mutta mikkeliläistuomaristo liputti tilanteen paitsioksi. Sitten maukka pelasi Speedylle ja jatko Saikille joka pisti pallon ylös ohi Multaharjun 1 – 1.
Kissat meni johtoon 2 – 1 maali jäi näkemättä kun keskityin höpöttämiseen katsomossa. Kakkosjaksolla pelin hallinta ja maalipaikat siirtyivät meille. Alakerran rakentelut olivat luokkaa paremmassa tilassa kuin viime kaudella ja keskikenttä haki ja jakoi palloa välillä ihan näyttävästi. Sitten multa jäi kaksi maalia näkemättä: toisen teki Speedy ja toisen Saikki. Rovio sai kamppailussa pahan tällin jalkaan ja Maku kusksi Vessin lasarettiin. Siinä tohinassa maalit meille. Ote pysyi edelleen hyvänä ja lopullisen ratkaisun paikat tuli vielä saikille, Maukalle ja Temelle yllättäen joka pisti Multaharjun huonon vastaantulon jäljiltä pallon puolestakentästä, mutta Pirkka yletti juuri sormillaan palloon. Tsekki meni muuten paikkaamaan Vesaa maalille. Sitten se normijuttu: takaa-ajaja saa otetta. Omat purut meni puihin: potku ei riittänyt edes puoleen kenttään. Sitten pari epäonnista yhteensattumaa ja mikimies pisti pallon tyhjiin. Jokseenkin paljon koski. Varsinkin kun kello mussutteli viimeistä minuuttia. Pinna tuli, kolme olisi ollut ansaittu. Mutta sarja-avaukseksi peli oli mun mielestä kiitettävä, lopputulos tyydyttävä, varsinkin kun Sudet pelasi Haminan kanssa tasurin. Tosin tuo inhoamani Häminän Pällö Kissät on saanut vahvistusta Kotkasta: uusi valmentaja Jokelan Ari toi mukanaan nipun pelaajia, joten se normi haminalainen potkupallo saattaa olla yllätys kaikille.
Tänään kokoonpanossa  Rovio mv alakerta Raivio, Roivainen, Kotro ja Vento keskikenttä Pulkkinen, Loikkanen, Karjalainen ja Pitko, kärjessä Huttu ja Saajanlehto. Hyvä avaus pojat! Oli mulla kamerakin matkassa, mutta ensin tärisi kylmästä ja sitten jänskätti niin paljon nottei pystynyt kuvaamaan…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s