Ennakkoa 30.6. IPS -STPS

Sarjanousija koettiin harkkapelissä huhtikuussa. Hävittiin. Ei siitä ollut muuta kommentoitavaa kuin seuran Helemi.
Sarjanousija on pelannut samat pinnat kuin meillä: 8 peliä kolme voittoa ja kolme tasuria: maali ero on parempi kuin meillä tehtyjä yksi enemmän, mutta Ipsille on tehty vain kymmenen maalia, meille peräti 19. Ipsin nuoria pelaajia en muista nimeltä, enkä heitä tunne, mutta maalintekijöistä kannattaa noteerata Kaila ja Kosunen, joka pelasi viimeksi meitä vastaan RPS.ssä pari kautta sitten nopea ja oikea-aikainen maalimies. Kaila pelasi viime kauden Kultsussa. Joukkueessa on kohtuullisen iäkästä porukkaa -70 luvulla syntyneitä pelureja näyttää listassa olevan peräti 7 kaveria.
Moni pelimies meille on tuttu SiU:n riveistä.
Kolmessa edellisessä ottelussa IPS on kuitannut yhdeksän pistettä SiUlta, Kultsulta ja Hapkilta, joten peli taitaa olla Imatralaisilla uomissaan.
Meillä kentälle tulee mukaan Härkösen Totti, joka Tampereella ristittiin pakiksi ja pakkina Totti meillä aloittaa. Siihen teki tilaa Vennon Ville, joka lähti Tanskaan lueskelemaan kesäänsä. Valitettavaa on edelleen Pulkkisen Temen  ja Thilin Matin poissaolot, mutta Kaje on ihan tyytyväinen avauskokoonpanoon, vaikkakin molemmille olisi paikka terveenä.
Hieman on hakusessa ollut meillä peli, mutta parempaan suuntaan on menty. tosin olen todennut, että ainoastaan TsV peli on ollut huono. Kore kaatui viime viikolla, ja sitä peliä kritisoin omasta pelistä puuttuneesta vauhdista. Itseluottamusta ja omia vahvuuksia peliin ja hyvää tulee. Nordicbet oikeutetusti laittaa kotijoukkueen ennakkosuosikiksi, mutta haastajan asema on aina miellyttävämpi. Imatralla keskiviikkona 18.30 pallo pannaan liikeelle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s