8.8 STPS -KTP ennakkoa

Hellepeli luvassa mikäli sääennustus pitää paikkaansa ja miksi ei pitäisi, onhan tätä ollut jo pitkään. Sarja on jatkunut jo kahden kierroksen  verran: korelle hävittiin 3 – 1 ja SiU voitettiin 4 – 2. KTP on pelannut vain yhden ja voitti SiU:n peräti 7-0.
Jos ihan rehellisesti ennakoi huomista peliä, niin kyllä KTP on pelannut niin vakuuttavasti kauttaan, ettei meille jää muuta kuin ylpeys puolustettavaksi. Nimittäin KTP:n saldo on aika komea 12 ottelua joista saldo on 10 -1-1 maalisuhteen ollessa musertava 35 -3.
Suurinta mielenkiintoa kohdistuu huomenna maalintekijöihin: 
Ville Saajanlehto STPS 9
Joonas Rosenblad KTP 8
Tuukka Kesseli KTP 6
Toni Loikkanen STPS 6
Jani Lähde KTP 6
Saikkihan on listassa kolmantena Puujalan ja Kailan jälkeen. Lisäksi meillä huomenna on mukana Pulkkisen Teemu, jolla maaleja on 4. Mutta kuten KTP;n sarakkeet maalisuhteessa kertoo, ei meillä huomenna hirveästi päästä maaleilla mässäämään. Asennevammaa en todellakaan KTP:ltä odota, onhan KULTSU kuitenkin vain kuuden pinnan päässä. Huomisessa avauksessa meillä tekee ensiesiintymisensä Kultarinnan Markus, joka palasi Salosta opiskelupaikkakunnalleen. Ilmeisesti myös Marokon Kauhu Hichamin Aki aloittaa avauksessa. Lienee Akille ainakin sääolosuhteet kotoiset futaamiseen. Poissa on Härkösen Tommi edellisen pelin pelikiellosta johtuen.Mutta onneksi urheilu ei mene käsikirjoitusten ja ennakko-odotusten mukaan: on meillä iskukykyinen joukkue jalkeilla; pienenä kysymysmerkkinä ainoastaan Karjalaisen Pale, joka toipunee huomenna peliin. Mitä lienee kevyttä ruokamyrkytystä…
Huomenna Kyrkälle nauttimaan kelistä ja pelistä: kyllä KTP on näkemisen arvoinen joukkue! Siis 18.30

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s