STPS – SavU 4 – o

Nyt oli kehissä kaikki ne pelaajat joista joku   on ollut poissa loukkaantumisen tai muun esteen vuoksi. Ja olihan jälki sen mukaista. Alun varovaisen haun jälkeen ote siirtyi kotijoukkueelle. Vaikkakin eka jakso päättyi 1 – 0 oli enteet selkeästä voitosta olemassa.
SaVu oli hyvin aseeton hyökkäyskolmanneksella ja SaVun hidas alakerta jäi alakynteen pahasti meidän nopeudessa.  42 minuutin kohdalla Loikkas Speedy vei kotijoukkueen johtoon ja minuuttia myöhemmin Saikki roikotti yläputkeen mv:n yli. Kakkosjaksolla ote siirtyi selvemmin isännille ja 60 minuuttia oli kellossa kun Pulkkisen teemu laukoi 20 metristä maalivahdin käsien kautta alakulmaan. 73 minuuttia pelattu ja Saikki teki kauden 11:nnen maalin. Loppulukemat 4 – 0 viimeisteli Loikkanen Saikin loistavasta pystysyötöstä.
Pelipaikkoja Kaje rukkaili alkuun. Speedy siirtyi keskeltä linkiksi, mutta kyllä veri veti speedyä keskelle. Temen kanssa pojat vaihtelivat paikkoja tarpeen mukaan ilmeisesti ihan ilman erillisiä komentoja.

Pelimiesraati Seppänen ja Veijola, seuran b-junnukaartia arvostivat pelimiehiksi 1. Saikki 2. Vänttinen ja 3. Pulkkinen. Kaikilla paikoilla pelattiin tänään hyvin. Pitkon Timon asenne on hurja ja liikettä riittää. Kultarinnan Markus pelasi erittäin varman ja virheettömän pelin. Thil, Kotro ja Pale pitivät alakerran selkeänä: Kehun yleisesti ja yhtäläisesti kaikkia pelaajia. Oli mukavaa katseltavaa!
Olin poissa HAPK- pelin ja siellä pelimiesraati arvioi
1. Loikkanen 2. Kotro 3. Saajanlehto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s