12.9. STPS -IPS

Toiseksi viimeinen kotiottelu. Sarjasijoitus aika vankasti viides. Teoriassa mahdollisuus sijaa ylemmäksi. Sillä ei ole ratkaisevaa merkitystä, mutta sen sijaan tällä on:
Ville Saajanlehto STPS 16
Samu Puujalka Sudet 15
Marko Kaila IPS 12
Tommi Sariola MiKi 12
Toni Loikkanen STPS 10
Samu Ikonen IPS 9
Iiro Kiukas SavU 9
Teemu Pulkkinen STPS 9
Kaudella 2009 lopullinen lista oli Loikkanen 15, Ikonen Joona MiKi13, Saikki 13, ja Mäenpään Joona kuudes 10 osumalla. Jännäämistä siis ottaako STPS:n pelaajat jälleen pystit kotiin maalipörssikisassa!
Viime lauantaina Kotkassa (Jäntevä STPS  0 -12) meno oli aivan hurjaa. Tosin kenttä ja vastustaja olivat todella huonoja. Mutta siitä huolimatta pojat saivat hakea rajua otetta hyökkäyspäähän, ei tarvinnut keskittyä puolustustehtävään. Pitkon Timo pääsi ottelussa saikin ohella armoitettuun hattukerhoon kolmella maalillaan.
Tänään Kyrkälle saapuu IPs. Todella positiivinen yllätys sarjassa. Joukkueen paras maaliseppo Kaila ei Saikkia enään uhkaa, mutta Speedy kyllä ottaa Kailalta mitalisijan pois. Sarjassa ips on sijalla 8. ja putomisviiva on turvallisesti takana. Paineeton ottelu siis tänään ja pitkävetopelurina laittaisin isot lukemat peliin, molemmat joukkueet osaavat tehdä maaleja ja vastaavasti molempien maaliin on osuttu ihan liikaa.
STPS:n kolme viime pelin saldo on huikea 17 – 0! (Savu 4 – 0, Kultsu 1 – 0, Jäntevä 12 – 0).  Miehitys taitanee olla tänään ihan hyvä, joten kaikki edellytykset suuriin lukemiin on olemassa. Kotkassa oli mukava seurata poikien paineetonta peliä: Pulkkinen ja Huttu varsinkin osoittivat peliälyn olevan tarpeellinen keksintö. Muistikuvana Hutun maali, jossa keskialueella vastustaja katkoi syöttösuuntia ja Hutun reittiä. Maukka heitti vedet pois korvasta-harhautuksen ja kas, oli nokikkain mv:n kanssa. Vahva juoksupeli korostui Pullero eiku jäntevä-pelissä. Laardimiehet eivät ihan kestäneet kyydissä. Liika into tosin kostautui lukuisina paitsioina.
Veikkailisin illalle sellaista yhdeksän maalin yhteis-iltaa. STPS voittajana! Tänään Kyrkällä  17.00 ettei menis ihan pimeille asti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s