TsV- STPS 1 -7

TsV kamppailee sarjapaikasta, vaikka seuran tulevaisuus ainakin tässä sarjassa taitaisi olla taputeltu säilymisestä huolimatta. GM-pelaajavalmentajajne Järvisen Sami taitaa pakkailla vermeitä narikkapuolelle.
odotettiin TSV_ltä kovaa panosta. Meiltä puuttui avauksesta komikko Lokkanen, Pulkkinen ja Roivainen. Kaje sääteli miehistöä: alakertaan Kultarinta, Kotro, Thil ja vasemmalle pakiksi Koskelin Olli. Eka koko peli pojalla kolmosessa. Ja ihan kelpo peli. Linkkinä Simo-Santeri Roivainen ja toiseen Huttu. Keskellä Pale ja Mara. Kärkeen Saikki ja Pötkö. Ippu! sorry vaan, mutta ei tule Pötköstä keskustan miestä.  Kaje vaihtoi Pötkön laitaan ja Maukan keskelle ja siitä se sitten lähti. ensin Maukka ajoi boksissa poikitain ja laukoi takakulmaan 1 -0. sitten Pötkö sai laitaan juoksupallon ja pisti sen  sisälle. Kenttä oli märkä ja enemmän kuin me siitä kärsi TSV ja Rytingin ja Kuntolan juoksupallotus. Pallo liikkui liian lujaa ja nurmi luisti jalan alla.  Kakkosjakson maalien järjestystä en muista, mutta niitä tehtiin seuraavin lukemin Pötkö hattutempun edestä, Maukka kaksi, Saikki yhden ja hyvin hyökkäykseen noussut Kultarinta, jolle Mara teki kauden loistavimman jätön: ihan tyhjästä paikasta ”päästi ”pallon kaimalleen joka pisti sitten pallon maaliin.
Kaje suoritti yhden ja ainoan vaihdon Simo-Santeri vaihtoon ja Roope Koikkalainen kentälle. Siis nuorta poikaa kokemuksen perässä. Ihan hyvä juttu. TsV nosti Järvisen ylös ja pääsihän se Kuntola normimaalinsa makuun. Tero, jolla tänään oli kolme loitsavaa torjuntaa, sai näpit väliin, mutta tolpasta se pallo pääsi perille asti.
Mutta saldoa: pojat ovat mässäilleet maaleilla. Laskujeni mukaan kuuteen peliin 32 maalia ja omiin 11.
Viimeisessä pelissä vastaan tulee Miki ja siinä olisi hieman muiluutettavaa. Miki emme saa kiinni, mutta huomisen Kultsu_ sudet pelin jälkeen nähdään onko saumaa ohittaa jompikumpi. Meillä nyt pinnoja 38 Sudet ennen huomista 40 ja kultsu 39, joten ihan omissa käsissä se ei ole, mutta odotan kyllä ensi sunnuntaiksi todella kovaa ja korkeatasoista Savoderbyä. Ihan hivenen tuntuu mirripeijaisilta…

Onnittelut ressulle sarjapaikasta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s