Suomen cupin kynnyksellä…

STPS- joukkueet kävivät opastamassa sisäjalkapalloilua Tanhuvaara-openissa. Seniorit otti ykköspystin ja juniorit nappaivat kakkospokaalin. Jos olis ollut kolmoisjoukkue niin olis tullut kaikki himaan… Kupille ansaitusti ronssia.
Positiivista: junioreiden maalilla Vaahtoluodon Villen otteet! Nyt kroppa oli  jo pallon takana ja asenne kohdallaan.
Suomen Cupin avausmatsissa Ville sitten näillä näkymin pääsee pelaamaan koko matsin. Viikonlopun lähitorjunnoilla on hyvä lähteä. Joka tapauksessa seura etsii nousuhaaveidensa takuumieheksi kokeneempaa veskaria, mutta eihän noita liiemmin Olavinkadulla kuleksi.
Vastaan astelee cupin matsissa 4.2. PaPe,  Voikkaan pallopeikot, kolmosen sarjanousija.
Avauskierroksella voittivat nelossarjan Villisiat 3 – 0. Sarjanousun jälkeen PaPe on vahvistunut tuntuvasti: kouvostoliiton alueella tapahtuu pelaajaliikennettä runsaasti FCKuusankosken jätettyä kakkosen, Susien saatua pullapaikan tilalle. Susista valmentaja J.patjas jätti sudet kauden päätteeksi ja meni PaPeen. Mukanaan muutama susien runkopelaaja. Toinen nimekäs siirto on FC kuusankosken  Niko Nakari, josta voipi odotella meidän pojille haastajaa maalikunkku-kisassa. Kuusaalta tuli myös J.Iiskola.
Palloliitto on muuten valinnut ko. pelin kierroksen otteluksi, joten siitä taitaa tulla tietoa ja tiedotetta kaikilla futisfoorumeilla. http://www.suomencup.fi/26.1.2011_2._kierroksen.689.html
Meidän pakka alkaa olla valmis. Runkomiehistä Saikki on poissa treeneistä. Pyörii edelleen kehäkolomosella osaamatta takaisin Savoon. Saikilla on kuitenkin pelisopimus meillä, joten saattaapi olla mukana. Kautosen Juuson sopimus alkaa olla kuivalla musteella ja Hutun Maukka ehtinee pelaamaan ennen etelänreissuaan Joroisiin. Tai jonnekin.
Laitan vielä nimilistaa lähempänä kun on lähtijät tiedossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s