30.3. Dimitri, Markus,…

Joukkue-sivustolla on päivitettynä tilanne sopimuksista 30.3. 2011.

Sopimuspelaajien rinki on hieman kapeampi kuin aiemmin, mutta siihen on  syitä ja selityksiä.

Kaikkiaan paperilla on nimet 17:llä pelaajalla, joista kolme aloittaa kautensa reservijoukkueen muonavahvuudessa.
14 pelaajan rinki on ehdottoman laadukas ja sitoutunut, joten peliaikaa ei ensimetreillä riitä kaikille. Pelituntuman saaminen on kuitenkin tärkeä asia, ja siksi osa kirjataan ressun rinkiin. Lisäksi sopimusten ulkopuolelle jätettiin B-poikia, joilla ensisijainen pelipaikka on oma joukkue. Mutta nämä pelaajat ovat edustuksen käytössä heti tarvittaessa. Lisäksi reservissä pelaa useita pelaajia, joilla sopimus on reservijoukkueeseen, mutta optio edustukseen. Siis pelaajien laatu ja määrä on kokonaisuudessaan menneitä kausia parempi.
Nurmen Teron sopimus ei ole voimassa toistaiseksi, mutta tilanteen selkiytyessä (Dimitri) asia saattaa aktualisoitua uudelleen.
Kultarinnan Markuksen tilanne on harmillinen: töitä ei järjestynyt seudulta ja niin Markus suuntaa kotikulmille kesäksi. Harmillinen tilanne; meillä olisi ollut käyttöä Makelle ihan joka pelissä.

Case-Dima on työn alla… muutaman lähiviikon aikana asiaan tulee ratkaisu. Meidän puolelta asia on kutakuinkin selvä.  Miten sitten se kuuluisa loppusuora aukeaa on vielä hämärän peitossa.
Ja tottakai meillä on haku päällä…  eikä pelkkä haku, keskusteluja käydään pariinkin suuntaan. Kaikki varmaan arvaavat, mikä on esteenä?
Ihan totta työpaikka!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s