17.4. Ips ja onneton valokuvaaja

Lähettiin Helmellä Karhumäkeen kohtaamaan IPS.  Otin kameran mukaan, tavoitteena dokumentoida pelireissua ja tehdä varsinainen kuvakollaasi aurinkoisen päivän menosta kukkakaalintuoksuisessa maailmassa. Lopputulos on ihan muuta.
Kameraan tallentui minusta riippumnattomasta syystä jotain ihan kummaa.
Todiste numero 1.
Lyytikäinen:
 Ei se ihan tuolta näyttänyt kuvaushetkellä. En ymmärrä. Ilmeisesti kamerassa on joku ”alter ego”- hakulaite ja kuvaan tallentui jotain ihan muuta.
No ei se mitään Kiva, että joku nautti päivän menosta ihan kympillä.
Positiivista oli myös se, että pelireissu rajoittui Imatralle eikä esimerkiksi Kotkaan. Se on sarjassa niitä ”ei hutsi” -retkiä.
Bussilla pitkin kaunista ja aurinkoista reittiä. Pohdittiin siinä vaalitulosta ja muuta jonnin joutavaa. Toki valmennusjohto kävi läpi avauskokoonpanoa, josta puuttui normaaleja runkopelaajia.  Kautonen, Riikilä ,  Pitko ja Kultarinta. Mutta vaihtareitakin oli mukana kolmen pelaajan verran. Eli simpeleelle kaffeella ja sopimaan paluumatkalle ruokailua. Sekin meni samaan suuntaan valokuvauksen kanssa. Ilmeisesti kettu oli syönyt kanat. Tai ehken koko kanalan. Kirjavia höyheniä kyllä näytti olevan pajukeppien päässä.
No sitten siirrytään kohti todistusaineistoa kaksi. Ajattelin ottaa Loikkasspeedystä useamman pelitilannekuvan ja yhden hieman likempää, jotta vastustajat tietävät minkänäköinen mies vei pallon jalasta ja teki maalin. Tai ensiksi ampuu puolentusinaa läheltä ylös…
Siinä sitten zoomailin ja mallailin kuvakulmaa.
Salaa tottakai, ettei tule liaan maireaa hymyä valokuvaan.
Ja sitten on aika laittaa esille todistusaineisto 2.
Toni loikkanen
 Siinähän se. Ilmeisesti hävisi lähikamppailun paitakasalle kesken kuvauksen. No vonhan olettaa, että tuossa nipussa jokatapauksessa on Speedyn paita.
Eli ei si niin kauas sitten ehkä mennytkään.
Olisi Speedyi ansainnut parempaa. Sori! Toni on muuten tällä hetkellä joukkueen kokenein STPS-pelaaja. Kausi takana taitaa olla 12. Välissä oli Miki, mutta meidän onneksi Speedy tuli takaisin. Nostan kyllä hattua siitä, että tuolla pelitaidolla Speedy on jaksanut rämpiä läpi todella karseita vuosia. Joskus muistan kun talvitreeneissä oli Speedyn lisäksi huoltaja Ahi, Laamashande ja minä. Eikä edes yhden kerran. Aina Speedy tulee peleihin ja treeneihin erittäin ammattimaisella asenteella. Ilmeisesti tykkää lajista. Tälle kaudelle riittää hymyä. Kokonaisuus on hyvässä kuosissa, hyviä pelikavereita ja hyviä pelejä on luvassa. Toki Speedynkin mielessä vilahti joukkueen terveystila. Totta on, että sarjan keskikastin haastamiseen riittää materiaalia ihan kylliksi, mutta kärkipaikkaa havitellessa pitää koipien kestää kaikilla.
Sitten mentiin koppiin ja lämmittelemään peliä varten. Meni hieman kirjanpito maaleista ohi, kun telusin kameran kanssa. Laitan tuohon loppuun sitten loput kolme osumaa lämmittelystä. Pelitilannekuvia ei tullut yhtään.
Sitten peliin. Lähdettiin Imatralaisten  vauhtiin.  Onneksi huonokin peli riittää selvään voittoon. Huttu teki kolme. Speedy rankkarista ja Viltsu yhden. Ehkä meni hivenen vastustaja mv:n piikkiin. No ihan kokonaan. Koskelin Ollilla oli hyvä päivä varsinkin pelin avaamisessa.  Ei siitä sitten muuta. Ja sitten lopuksi lupaamani tilannekuvat lämmittelystä. Lunta taustalla. Taisinkin jo kertoa, että valokuvaukselle veti vertoja vain  tulomatkalla Simpeleen teepeen seisova pöytä
  

Myydään kamera. Ehkä viallinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s