Linnacupin näytöstä

Kaksi peliä ja kaksi ylivoimaista voittoa. Ekassa pelissä kaatui SiU 17 – 0.
Isännillä oli kokoonpanossa kolme uutta pelaajaa: Zakaria Abahassine, Ilya Sagdatulin ja Alexander Petrikevich.
Ensiesiintyminen Savonlinnassa lisäksi Aleksei Bogdanovilla. Aleksei on pelannut joukkueen mukana ja muutaman ottelun. Samoin Jops-pelissä ensiesiintyminen oli edessä Warkaus-hankinta Pekka Hyvärisellä. Ensimmäisessä pelissä kokoonpano oli
Dima, Aleksei Bogdanov, Toni Loikkanen, Toni Kotro, Roope Koikkalainen,  Marko Huttu, Sebastian Veijola, Alexander Petrikievich, Timo Pitko, Zakaria Abahassinen ja Ilya Sagdatulin.
Simpele ei kyennyt vastaamaan millään osa-alueella peliin, ja siksi kaikki näytti liian hyvältä.  Alakerta ( topparina Speedy!) pelasi varmasti ja tarkasti sen mitä piti.  Työnalla ollut pelin avaaminen jäi vaille näyttöä, koska sen pystyi avaamaan ihan miten vain. Vai oliko se sittenkin niin toimiva, että kaikki monnistui?
Keskikentän taitomäärä lisääntyi Petrikievichin myötä. Jos Ilya teki 6 maalia, Pitko 4, Sakke 2 pisteli Petrikki nipullisen palloja Ilyan tossuun tai juoksuun. Huikealla vauhdilla ja taidolla Ilya ja Sakke leipoivat miten huvitti.
Siu:n porukasta nousivat esille ehdottomasti porukan nuorimmat pelaajat maalivahti Paajanen (-96) ja keskikentän samanikäinen Samu Haakana. Haakan uskaltaa pelata ja Paajanen saattaa tehdä simpeleeltä käsin toiset ”jessejoroset”. Mittaa ja massaa lisää. muu on hyvässä mallissa.
Mutta SEn mitä peli osoitti oli, että kaikki uudet pelaajat ovat ehdottomia vahvistuksia. Aleksei Bogdanov on hurja taistelija ja sisukone. Lisäksi ksekitykset laidalta tulevat juuri sinne minne pitää. Huttu ja Pitko olivat omalla tasollaan, Pitkolla tekniikka kohentuu joka vuosi ja vauhtikone pitää pallon jalassaan ihan kiitettävästi. Tai no hyvin ainakin… Ilman yhteispeliharkkaa uustulopkkaiden kanssa  pelisilmäestro Huttu näytti välillä nauttivan kentällä tapahtuvasta liikkeestä ja hyvien pelimiesten oivalluksista, Speedy topparina: menneiden kausien maaliseppo. Tuttu tontti Speedylle ja ehkä Speedyn asennetta ja pääpelivoimaa tarvitaan. Kotron kanssa peli meni eilen uomiinsa. Tosin olisi tuolla eilen pärjännyt Jukka-Anterokin puujalkansa kanssa.
Maaleja läikittiin seuraavasti
Ilya Sagdatulin 6
Timo Pitko  4
Toni Loikkanen 1
Roope Koikkalainen 1. Onnittelut Roopelle. Eka maali edustuksen paidassa. Pallo kirjahyllyyn.
Eetu komu 1
Marko Huttu 1
Zakaria Abahassine 2
Alexander Petrikievich 1

Sitten vartin tauko ja vastaan JoPS. Kokoonpano vaihtui:
Dima, Aleksei Bogdanov, Toni Loikkanen, Toni Kotro, Pekka Hyvärinen,  Marko Huttu, Juuso Kautonen, Alexander Petrikievich, Timo Pitko, Leonid Parzhetskii ja Ilya Sagdatulin.
Maalit:
Marko Huttu 3
Timo Pitko 2
Toni Loikkanen 1 (rp)
Leonid Parzhetskii 1.
Hetken peli näytti tasaiselta, sitten STPS prässi alkoi purra ja Joensuulaisten virhemäärä kasvoi hurjasti. Valitettavast Ilya sai jotain epämielyttävää tunnetta takareiteensä ja jätti kentän ihan alkuminuuteilla. Eli Jops kaatui yhdellä vahvistuksella kentällä, siellä siis Petrikievich. Muut ”omia”.. Meiltä puuttui Pulkkisen Antti ja Riikilän Mara. Poissa oli myös Roivaisen Viltsu, ja taitaa Vitsun numerolle tulla uusiokäyttö kokoonpanoon. Viltsu lähtee etelämmäksi.
Vaihtopenkiltä mukana olivat Vaahtoluodon Ville, joka huiluutti Dimaa ekassa pelissä Koskelin Olli ja Komun Eetu. Eetu oli mielestäni eilen hyvä. Aktiivinen ja vauhti pallon kanssa on parempaa kuin viime kaudella.
Mutta vastustajien anemisuuden takia ei kannatta hurjasti ennakoida tulevaa. Joka tapauksessa paljon hyviä asioita henkilökohtaisen osaamisen ja fyysisen kunnon/ viitsimisen saralla.
Viikolla päästetään tullista viisumi kourassa STPS_areenalle
Youri Boev ja Alexander Mitkin. Jälkimmäinen kävi viimekesänä ja omasta tahdostaan vietti kesän Pietarissa ja tulee nyt uudelleen keskustelemaan asioista. Torstaina vastaan tulee Kulennoisten Pallo ja pojat pääsevät näyttämään taitojaan.
Sitten alkaa pohtiminen: kuka vai ketkä ja mistä resurssit. Tasapainoilu järkevyyden ja omien pelaajien peliajan välillä pitää pitää mielessä. Huono vaihtoehtohan oli se, että ” omat ”pelaajat istuvat penkillä ja … katellaan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s