2010

STPS – Jäntevä 1 – 1

Rajusti kutkutti odotuksissa Saksa- Argentiina, vaikka tiesin lopputuloksen jo etukäteen. Pötkö prkl se haaskaa rahojaan kaiken maailman turhiin vedonlyönteihin. Minä olisin palauttanut Pötkölle rahat ykkösen kertoimella Argentiinan tappiosta huolimatta. Voittajan on helppo olla jalo;)
Peliin: kaikki ihan ok keli ehkä aavistuksen hiostava, mutta tasapuolinen molemmille. Erotuomarit Lpr:sta ehkä aavistuksen hiostava, mutta tasapuolinen molemmille. Lopputulos 1 – 1 ehkä aavistuksen hiostava, mutta tasapuolinen molemmille.
Jäntevä yllätti minut positiivisesti. Minusta paras joukkue Kyrkällä tällä kaudella. Joukkueelta sujui lyhytsyöttöpeli, myötäkarva ja prässi. Vastaiskupeli meni paitsioinniksi, muitta eväät oli muuten kohdallaan. Ei erikseen häikäiseviä yksilöitä, mutta joukkueena hyvä. Alku meni hieman Jäntevän komennossa, kulmaa tuli ja meni, mutta varsinaisia vaaranpaikkoja ei ollut. Aika tarkkaa pelaamista molempiin suuntiin. Sitten 28 minuuttia Mäksi keskitti vasemmalta laidalta boksiin ja Saikki, tuo Savonlinnan Klose, pisti tällä kaudella 7. kerran copan haisemaan maalilta. Ei siinä Jäntevän varamaalivahdilla ollut paljoa tekemistä. Pariminuuttia jälkeenpäin omassa boksissa Viltsu törkkäsi vastustajan nurin ja Toni Piipponen pisti pilkun sisään.
Kakkosjaksolle Kaje vaihtoi miehitystä ja minusta se toimi. Mäksi laidalta keskelle, Neuvonen vaihdettiin pakiksi ja Riikilän Mara pakin tontilta linkkiin. Peli siirtyi selkeästi meille: laidat aukeni ja keskikenttä saatiin aisoihin. Tai saatiin mieluummin omaa peliä auki.. pallo liikkeelle. Pelin ratkaisupaikkoja oli kaksi
1) meiltä pystysyöttöön Speedy joka ajoi maalivahdin kanssa nokikkain, Saikki ja Mara mukana, mutta Speedyn ratkaisu kasahti sivuverkkoon
2)vastustajalle vapari, joka juonittiin riparista maaliin asti, mutta aet heilutti lippua. Vapari oli ylävinkkelistä katsottuna väärä ratkaisu, joten minusta maalin joutikin hylätä. Vastustajan valmentaja ei hyväksynyt paitsiota. Ylävinkkelistä en osaa paitisoon puuttua, eikä sillä olis merkitystäkään.
Siinä sitten junnailtiin ja hioskeltiin.
Pelimiesraati oli tänään legenda R. Uhlenius, joka arvioi meidän pelurit järjestykseen
1. Karjalainen
2. Saajanlehto
3. Muhonen
Tänään kyttäsin Palen ja Speedyn peliä oikein urakalla. Pale on kyllä ehdottomasti omalla paikallaan. Ja muuten ainoa pelaaja joka pystyy molemmilla jaloilla pelaamaan pallon juoksuvauhdista 180 astetta taaksepäin ilman isoa sivusiirtoa jonka karvaaja katkoo. SPEEDY! Nyt on kyllä apina ja gorilla ja korkeasaaren Ilkka Koivisto ja Sesse  ja lapset Irina ja Simo-Pekka ja lemmikk murmeli ja kesynorsu Taiska olkapäällä ja niskassa ja housuissa: paikkoja menee hukkaan huikeat määrät. MUTTA sen voi antaa anteeksi; Tonin työmäärä on aivan valtava. Pääpallot varmaan keskikolmanneksella on muut vs Toni 60 – 40 Speedylle. Lisäksi tiedän 100-varmasti, että ennenkuin kausi päättyy Speedyllä on paikka top -5 maalipörssissä. Pidän 1 – 1 tulosta tosi oikeutettuna. Ai niin, ja se Mara linkkinä oli tosi pirteä esitys, vaikkakin ratkaisuunkin oli saumaa. Pötkölle asenneplussa: pallonmenetyksen jälkeen, joita sattuu silloin tällöin:), Pötkö karauttaa perään ja pistää kaverin tiukille. Tänään kaverina oli samnalainen säkkärä Bo Zhou. Siinähän pojat kurvaili.
Ai niin Saksa voitti 🙂

Ennakko STPS Jäntevä

Ennakkoa Jäntevästä ei saa eikä tuu. Joukkueesta ei ole muuta tietoa kuin se, että porukka on KTP/2 joka nousi sarjassa kolmoseen, mutta piirin säännöt estävät samalta seuralta kahden joukkueen osallisuuden. Niinpä joukkue siirtyi Kotkan Jäntevän leipiin. Joukkue on ollut varsin kova tulokas:
sarjataulukossa meidän jälkeen
STPS                   9   4   3   2  21 – 20    15
Jäntevä             9   4   2   3  12 – 14    14
Siis kohtuullisen vähillä maaleilla vieraisiin tai omiin joukkue on edennyt.
Paras maaliseppo joukkueella on Teemu Hono neljällä osumalla.
Meidän pojat saivat pelin kohdilleenImatralla ja odotan kotipinnoja Nordicbetin lailla;
kertoimet meille 1.80 vs. 2,5o. Huomenna lauantaina siis klo 15,00 ennen Saksan triumfia.

IPS – STPS 5 – 1

Raportti perustuu Kajen kanssa käytyyn puheluun. Tero pois maalilta vatsavaivojen takia ja Tsekille luonnollisesti hanskat käteen. Ipsin Kosunen vei kotijoukkueen 1 – 0 johtoon ja Saikki tasoitti . Puoliajalle tilanteesta 1 – 1. Sitten kakkosjaksun alkuun kymmenessä minuutissa STPS katkoi ipsin niskan 3 – 1 Saikki ja Pitko maalareina. Kaje oli innoissaan ottelusta, pojat pisti ”pallon nauramaan” ja nauttivat pelistä: puhuttiin, kikkailtiin ja tehtiin maaleja. Erityisesti Kaje nosti esiin Härkösen Totin joka pakin tontilla pisti peliin liikettä. Nousi ja nosti peliä laidalta, rauhoitti jos oli tarpeen. Turhaan meillä onkin alakerran kierrätyksestä puuttunut se etenemisen elementti. Saikki nasauttu hatullisen täyteen ja Hichamin Akikin pääsi maalin makuun!! Lopputulos 5 -1 tuhlailjuenkin jälkeen. Hyvät pinnat hyvään saumaan

Ennakkoa IPS -STPS

Sarjanousija koettiin harkkapelissä huhtikuussa. Hävittiin. Ei siitä ollut muuta kommentoitavaa kuin seuran Helemi.
Sarjanousija on pelannut samat pinnat kuin meillä: 8 peliä kolme voittoa ja kolme tasuria: maali ero on parempi kuin meillä tehtyjä yksi enemmän, mutta Ipsille on tehty vain kymmenen maalia, meille peräti 19. Ipsin nuoria pelaajia en muista nimeltä, enkä heitä tunne, mutta maalintekijöistä kannattaa noteerata Kaila ja Kosunen, joka pelasi viimeksi meitä vastaan RPS.ssä pari kautta sitten nopea ja oikea-aikainen maalimies. Kaila pelasi viime kauden Kultsussa. Joukkueessa on kohtuullisen iäkästä porukkaa -70 luvulla syntyneitä pelureja näyttää listassa olevan peräti 7 kaveria.
Moni pelimies meille on tuttu SiU:n riveistä.
Kolmessa edellisessä ottelussa IPS on kuitannut yhdeksän pistettä SiUlta, Kultsulta ja Hapkilta, joten peli taitaa olla Imatralaisilla uomissaan.
Meillä kentälle tulee mukaan Härkösen Totti, joka Tampereella ristittiin pakiksi ja pakkina Totti meillä aloittaa. Siihen teki tilaa Vennon Ville, joka lähti Tanskaan lueskelemaan kesäänsä. Valitettavaa on edelleen Pulkkisen Temen  ja Thilin Matin poissaolot, mutta Kaje on ihan tyytyväinen avauskokoonpanoon, vaikkakin molemmille olisi paikka terveenä.
Hieman on hakusessa ollut meillä peli, mutta parempaan suuntaan on menty. tosin olen todennut, että ainoastaan TsV peli on ollut huono. Kore kaatui viime viikolla, ja sitä peliä kritisoin omasta pelistä puuttuneesta vauhdista. Itseluottamusta ja omia vahvuuksia peliin ja hyvää tulee. Nordicbet oikeutetusti laittaa kotijoukkueen ennakkosuosikiksi, mutta haastajan asema on aina miellyttävämpi. Imatralla keskiviikkona 18.30 pallo pannaan liikeelle.

20.6.STPS – Kore 2 -1

Ennakko jäi kiireessä ja asian puutteessa kirjoittamatta. Peli sentään odotin mielenkiinnolla, varsinkin nopean Sjöblomin tekemisiä. Lähtökohta ottelulle oli aika hyvin pedattu kotijoukkueelle: Koren vaihtopenkki oli tyhjä!
Meillä oli täysi lista, joskin ensikertalaisia aika monta. Pulkkisen Teemun reisi on epäkunnossa ja Teme ei ollut kokoonpanossa. Samoin Raivion Joonas kipeilee reitensä kanssa. Avauskokoonpanossa maalille Vänttinen laitapakkeina Leinone ja Riikilä, keskellä Käck ja karjalainen. Laidoissa Pitko ja Muhonen, keskellä Kotro ja Roivainen kärjessä Loikkanen ja Saajanlehto. Peli lähti kylllä niin varmistellen kuin olla ja voi. Vauhtia ja liikettä ei ollut kuin erinomaisilla pallopojilla D13. Alakerran kierrätys ei johtanut mihinkään ja pallo usein kierrätettiin takaisin tukittuun laitaan. Ihan turhaa hommaa. Ottelun kulminaatio mudostui ekan jakson alkuun kun Speedy pääsi läpi ja Koren maalivahti kaatoi punaisen kortin ja siis ulosajon mukaisesti. Maali tuli kahdenkympin kohdalla saikki syötti Speedyn läpi ja pallo maaliin. Sitten Sjöblom näytti muutamaan kertaan juoksuvoimansa, mutta Käck sai taisteltua pallon pois jalasta. Lakauksia tai edes potentiaalisa maalipaikkoja ei saatu aikaiseksi kuin muutama: peli oli erittäin tehotonta ja pystysyötöt kärjille olivat luokattomia. Liian kovia ja pystyjä. Toisen maalin ampui Viltsu kaukaa ja maalilla ollut kenttäpelaaja muistutti englannin maalivahti Greeniä.. Muuten meidän pelaajat tekivät hänelle tukun torjuntoja kehnoilla yrityksillä.
Kakkosjakso jatkui samoilla ongelmillä: ei meillä hätää ollut ja hallinta oli meillä, mutta ilman riittävää liikettä. Laidat olivat sumpussa keskellä ja neppailu omalla alueella ei vie peliä eteenpäin. Karjalaisen Pale oli omalla tasollaan ja Speedyn työmäärä keskellä. Pelimiesraati Koskeli & Pitkänen arvioivat buranan ja ibusalimyrkytyksen rajoilla (eilinen Linnajalis näytti tuntuvan kintuissa) parhaaksi kolmikoksi Käckin, Roivaisen ja Vänttisen.  Käck jaksaa vääntää, Viltsu teki maalin ja Vänttinen pelasi varmasti vähät torjuntansa. Mutta kaikkiaan annan pelille ja pelaajille arvosanan heikko. Se meidän kuuluisa juoksuvoima on ihan hukassa: nyt jos koskaan sen hyödyntäminen olis ollut tappotuomio Korelle, mutta joku mättää. Mikä? En tiedä.
Pale loukkasi päänsä aika ikävästi ja jäi vaihtoon puoliajalla. Sitten lopun vaihttoruletti kävi vähän hirvittämään: kahden maalin etumatka tuolla esityksellä on häilyvän ohut ja nuoria poika virtasi kentälle. Onneksi kello naksutti jo täyttä aikaa kun  Kore sai häslinkiä meidän alakertaan ja vapareiden jälkitilanteesta Käck rumautti Kore pelaajan nurin ja pallo pilkulle 2 – 1. Hallinta oli meillä, tottakai ylivoimalla: kulmat 10 – 4, mutta joku kärmeskeitto tilanteeseen on syötävä. Seuraavaksi yllättävän hyvin pelannut sarjatulokas IPS Imatralta ja huima parannus on tultava jos pinnat halutaan tuoda kotiin.

SiU – STPS  0 – 1
Hyvä keli fillaroida Simpeleelle. Siellä sitten odottikin mukava ylläri: Helemin kytkin laukesi ja joukkue tuli Simpeleelle pikkubussilla. Ei ollut tilaa paluukyytiin Jukka-Anterolle ja kavereille. Onneksi paluukyyti järjestyi; ei oikein huvittanut lähteä yöajelulle takaisin. Pelistä meni osia ohi, kun järkkäiltiin paluumatkaa, mutta kerron mitä näin kentällä. Kokoonpanossa oli muutosta odotetusti alakerrassa: Pale ja Tsekki keskellä, laidoissa Lele ja Mara. Keskikenttä Vennon Ville, Viltsu, Speedy ja Pötkö. Saikki ja Mäksi kärjessä. Vänä tietysti maalilla.
ottelu oli perinteisiin nähden aika hengetön tuuppaus: tasainen peli kaikkiaan, molemmilla oli maalipaikat. Simpeleellä oli ehdottomasti vaarallisemmat erikoistilanteet, mutta Vänän ulottuvuus riitti nyrkittämään pallot pois boksista. Kyllä Palen varmuus toi turvallisen tunteen seurata peliä. Pötkö jaksoi puurtaa kovalla asenteella laidassa. Hyökkäyksissä ei  ajatus mene nyt yksiin kärkien ja keskikentän välillä ja vauhti häviää jonnekin ihan kokonaan. Ottelun ainokainen nähtiin ekalla jaksolla: oikeasta laidast tullut syöttö meni Saikin ja topparin kamppailusta läpi vapaaksi jääneelle Vennon Villelle, joka laittoi pallon ohi Nurmen Teron.  Kakkosmaali oli lähellä Saikilla, mutta Nurmi venyi huipputorjuntaan. Tärkeintä oli pinnat ja toivottavasti mennään vielä parempaan suuntaan.

Ennakkoa 9.6. SiU – STPS

Odotuksessa paluu normaaliin peliin omilla vahvuuksilla. Ei Simpeleen odotetulla heikkoudella.
Kaksi viimeistä peliä on mennyt meillä alle odotusten: TsV piti voittaa, SavU pelistä ei koskaan tiedä ketä siellä on yllättäen vastassa ja sitä paitsi SavU on hyvä joukkue ja pelaa meidän kanssa varmasti samasta sijoituksesta, mutta peliesitys siellä ei ollut hyvä. Kaje puhui itseluottamuksen katoamisesta ja näin se on. silloin ei tule kuin puolikkaita suorituksia. Keskiviikkona Simpeleelle: tuo Gallialainen pikkukylä on jaksanut tapella vuodesta toiseen putoavaa taivasta vastaan. Joka vuosi siellä on taikajuomat  juotu loppuun ja ahdingosta noustu vaikka kabinettipäätöksellä mukaan kolomoseen. Edelleenkin haluan Simpeleen tsemppaavan itsensä viivan yläpuolelle. Mutta ei meidän avustuksella. Keskinäisistä koitoksista ei ole himoa puuttunut: molemmat joukkueet ovat panneet kaikkensa likoon pinnojen eteen. Meille ne ovat useammin jääneet, mutta eivät ihan ilmatteeksi. Simpeleen porukka on muuttunut rajusti: Imatra -Lpr akselilla on niin paljon joukkueita, ettei sieltä juurikaan pelaajia heru: omillaan on tultava toimeen ja niitäkään ei enää montaa ole; Vehkamaa, Paajanen, Nurmi, Jylhä, Tauriainen…
Keskiviikon pelistä pois SiUlla Lind, Laitinen ja Paajanen. Varmaan kakkosjoukkueesta saatava apuja tai muuten on hukka edessä.
Meillä on luvassa kokoonpanoon muutoksia: alakertaan on saatava uskoa ja uskallusta lisää. Keskipuolustus on ollut se osa-alue, joka vaatii uudistusta. Karjalaisen pale on voimissaan, joten se on iso helpotus. Kotrolla lienee joulupadasta ainakin rivat polvessa, joten huilia lienee? Käckin Timo saattaa olla jahtaamassa Simpeleen kärkiä Palen apuna. Kärkipelaajista Saikin pariksi haetaan pelaajaa joka hakee ja jakaa palloja. Speedylle on jäänyt turhan iso aukko kentällä täytettäväksi. Speedy on kyllä pelannut todella tasaisen ja vahvan alkukauden; mutta apua siihen rinnalle tai eteen kaivataan. Thilin Matti huilaa korttitilillä ja menee leikkauttamaan jalkaansa. Pulkkisen Teemu kipeytti takareitensa Mikkelissä ja pelikunto on lievä arvoitus. Vänttinen maalissa. Vähillä torjunnoilla meni TsV peli eikä siitä isoa roolia saanut millään. Kultsu- ja Sudet-pelien kaltaisessa vireessä Vänä keskiviikoksi ja hyvää tulee.
Vielä joukkueeseen pitäisi saada vaikka edellisistä vaaleista käyttämättä jäänneet äänet. Jostain pitäisi löytyä joukkueeseen Karttusjannen kaltainen megafoni joka repii pelaajista irti sen mikä ei itsekseen sieltä tule.
Mutta yksi asia keskiviikon pelissä on fakta:

tunnetaso on pidettävä jäissä. Tai ei jäissä, mutta suunnattava oikeisiin asioihin: narina ja tuomioista kiukkuileminen on maailman turhinta puuhaa. Niihin ei voi vaikuttaa jälkikäteen. Siinä menee vain oma fiilis. Vihellyksen jälkeen fokus tulevaan. Ei se ole tota vaikeampaa. Simpeleellä on tullut sukkaan lujaakin, mutta lujaa pitää pelata, ei lähteä monottamaan takasin. Siinäkään ei voita mitään. Henkilökohtaiset jutut on jätettävä taka-alalle ja pelattava joukkueelle.
Odotan pelaajilta rajua kurssimuutosta. Kaikki eväät siihen on olemassa, jokaisen pitää kaivaa se ulos itsestään.

Minä menen Simpeleelle fillarilla katsomaan peliä.  Tarjoaako Paajanen kahvit. ….ennen peliä 🙂

Ennakkoa 2.6.SavU – STPS

Paha peli tulossa. SavU:n kausi on lähtenyt liikkeelle alle ennakko-odotusten viidessä pelissä 1 voitto kaksi tasuria ja kaksi tappiota. Voitto koresta, tasurit Tsv ja Ips, tappiot Hapkille ja KTP:lle pinnoja yksi vähemmän kuin meillä. Kokoonpano SavUlla on ylläri, sillä MP:n farmiseurana kentälle saattaa tulla koviakin vahvistuksia. Onneksi ei Mäenpään Joona, joka lienee katsomossa Rovion kanssa lyömässä rumpua.
Meidän joukkueesta puuttuvat siis Huttu, joka jätti jäähyväiset TsV-pelissä, Kotro parantelee polveaan ja Karjalaisen Pale parantelee flunssaansa. Keskipuolustuksessa Palen tontin ottaa Muhosen Markus. Ei ole vieras pelipaikka Mäksille.
Hyvä näin. Roivainen ja Raivio pelasivat ihan ok pelit Palen kanssa, mutta kahdestaan TsV-pelissä poikien kokemattomuus näkyi:ei oikein osattu liikkua yhteen ja paikata toisen tekemisiä. Pale kokemuksellaan on ollut ehdoton pari jommalekummalle topparin tontilla. Nyt siinä jomman kumman kanssa pelaa Mäksi. Luulisin näin.
SavUn peli on parhaimmillaan hyvää peliä. En tiedä onko ne pohjat itäneet jo ennen Tibor Gruborovizin valmennuskausia, mutta ainakin niistä peleistä muistan joukkueen pitävän palloa paljon ja takamiehistä tulee vahvoja nousuja. Samoin erikoistilanteista (varsinkin kulmista) Savu on neppaillut palloja meidän kassiin.
TsV-pelin jäljiltä ei ole muuta tietä kuin ylös päin: sen yleisflopin jälkeen on pakko parantaa liikettä ja tehoja: oli meillä paikkoja siinä pelissä, mutta viimeistely ei ollut kylmähermoista tekemistä vaan enemmänkin viiraamista tai sitten roiskittuja laukauksia.

Nordicbettikään ei osannut noteerata kaakon kolmosen otteluja: Siu -Ips jumbofinaali, SavU- STPS keskikasti ja sitten ehkä ennakkoon selkein matsi KultsuFc – TsV. Tosin TsV pesi minun silmissä kasvoja yrittämällä pelaamista. Jos mukana ovat vielä Malinen ja Rytinki ei Kultsu tule pääsemään ihan ilmaiseksi kolmeen pinnaan kiinni.
Jos pelaisin nyt vetoa veikkaisin SavU-STPS-peliin vahvaa ristiä. Sitten meille kakkosta, tottakai.
Illalla ollaan viisaampia: peukkua pystyyn ja jalkaa liikkeelle! Rantakylässä 18.30.

STPS – TsV 4 – 4
Hyvä äänentoisto ja hyvää makkaraa. Järjetön patajumi ja Kuntolan normipäivä.
Lähtökohtana meill neljä hyvää peliä alla ja nyt pientä huokaisua. Ennakossa pelkäsin eniten oman joukkueen asennoitumista tulevaan koitokseen: TsV:ltä pois Malinen ja Rytinki: toinen maalintekijä ja  Malisen tilalle tolppien väliin mies, joka ei juuri ideaalimaalivahdilta näyttänyt: siis sellainen pitkänsalskea atleetti. .. Kuntolaa tietää pelätä aina: nopea ja taitava, jota muu joukkue ruokkii.
Meidän alakerta muutti kuosiaan alkulämpöjen jälkeen Karjalaisen Pale jäi pois ja keskipuolustukseen Raivio ja Roivainen. Laidoilla Vento ja Leinonen. Muuten normaalialoitusmiehistö kentälle. Niinhän se homma sitten luisui käsistä. Vauhtia ei ollut ja TsV iski tarvittaessa alakerran arkailusta ja virheistä. Näytti jo todella kaamelta: 16 minuuttia Kivistö, 21 min Kuntola ja 23 min Kuntola. 3 – 0. Isäntäjoukkue viimeisteli todella huonosti ja Tsv:n maalivahdille riitti paikallaan seisominen. Kyllä niin isoon mieheen osuu vaikkei se liikukkaan. 26 minuutilla lohtua Pulkkisen Temen kavennuksesta.
Maalia edelsi Pitkon Timon pelaaminen loppuun asti oikealla laidalla; pallo näytti jo menevän sivurajasta yli, mutta Pötkö painoi loppuun saakka ja heitti pallon maalille. Ei meidän alakerran nopeus eikä yhteispeli sujunut. Useamman kuin yhden kerran Kuntola ”meinasi unohtua”, mutta onneksi Tesvin syötöt eivät löytäneen Petua useammin. Tilanteitahan meillä oli ihan riittävästi laittaa pallo maaliin, mutta viimeistely oli aika luokatonta.
Kakkosjaksolle Pötkö tuli vaihtoon ja Muhonen tilalle. Paine oli vahvasti TsV:n puolella, mutta sama ongelma jäyti joukkueessa. Se itseluottamus oli hukassa: pelättiin virheitä ja  sittenhän niitä tehtiin
.. Kulmat ottelussa menivät STPS:lle 8 – 2, mutta mitäs niistä jos ei maalia tehdä. Sitten virhe 75 min.: syöttö alakertaan, Kuntola nappaa pallon ja ohittaa meidän puolustuksen. Pallo maalissa 4 – 1. Tilanne näytti jo aika toivottomalta. Onneksi Loikkasen maalilla ( 77 min) kuitattiin tahtotasoa ylöspäin. Kovaa painostusta ja paljon tilanteita. Pulkkisen Teme osoitti sitten järkiintymisen merkit ja teki maalit tasoitukseen saakka 85 ja 88 min.

Oppina tästä pelistä pidettäköön se fajkta, että lopputulos tehdän kentällä, ei otteluennakoissa eikä edellisten otteluiden tuloksilla. Kaikki voidaan voittaa ja kaikille voidaan hävitä. Tai pelata tasuri.
Ottelun ”pelimies”-raadissa istuivat Karttunen ja Salmenoja. Kysyivät, onko pakko valita jotkut parhaimmiksi pelaajiksi. Pakotin tekemään valinnan.
Pulkkkinen
Loikkanen

Saajanlehto
Joo. Ei pelattu omalla tasolla eikä omaa peliä. Kyllä ahditus oli iso koko pelin ajan. Tesville krediittiä siitä oman vahvuuden käyttämisestä. Varoituksia STPS 1 ja TsV 3. Siisti ja hengetön peli.

Äänentoisto oli hyvä.
Keskiviikkona SavU Rantakylässä. Nöyränä pitää mennä: paraatimarssi Uraliin on täynnä kivä ja  kantoja Onneksi en ottanut yhtään kuvaa.. jos vaikka unohtaisi tämän pelin kokonaan.

Ennakko 30.5. STPS -TsV

Sunnuntaina kovakuntoisen isännän vieraaksi saapuu Taipalsaaren veikot TsV. Porukka jonka kanssa on pelattu vitosessa ressun kanssa. Voitti vitosen ja voitti nelosen ja nousi kolmoseen. Kolmas kausi kolmosessa aluillaan ja jotenkin tuntuu, että  iso kello kumisee: arkun kansi kiinni, vainaja on nähty. Jotenkin joukkue on kulminoitunut pelaajavalmentaja Järvisen Samiin; ei viime kesänä enää mies vinkkeliä tehnyt. Samaa kaliberia joukkueessa on tuhdisti: pystypaini hävitään, mutta juoksussa TsV jää ja kauas. Tosin Lprannassa on tuota pelaajaa tulossa ja/tai menossa, mutta kun omaa junnukaartia ei ole, ollaan aina muiden armoilla. Aikaisemmin Jokela & Kuntola kaatoi vastustajat, viime kaudella ei ollut kuin Kuntola ja se näkyi. Yhdellä hampaalla ei saa edes leivästä palaa.  Tälle kaudelle TsV sai muutaman todellisen vahvituksen: Rytinki tekemään maaleja ja Mats Malinen tolppien väliin: molemmat silkkaa pelimiestä. Mutta kuitenkin: vaikka joukkue osaa pelata fiksua jalkapalloa omilla avuillaan en usko sen paljon auttavan STPS:n hurjan juoksuvoiman edessä.  Todennäköisesti TsV pelaa lähes siilisumppua: kärkimiehet jätetään kahdestaan odottamaan virhettä. Jos sellainen tulee kaivellaan palloa verkosta, joten huolimattomuuteen tai minua eniten pelottavaan ylimielisyyteen ei ole varaa. Jos pojat pelaavat tavalla, jota on alkukierroksilla nähty sattaa viime syksyn lukemat (voitot 7 -2 ja 9-2) toistua. Tosin Järvisen Sami ei taida olla maalilla ;).

Ketäs meillä kirmaa pyhäehtoona: Saikki, Maukka, Pötkö, Teme, Speedy, Masa, Mäksi, Pale, Raippa, Vento, Viltsu ,Vänä, Tsekki. Lele, Mara, Aki, Hytönen, Veijola joku vielä jäi ulos muistista.

Mutta kyllä tällä porukalla, jos sitä oman taito-ja vauhtitason peliä pelataan TsV jää pyörimään Mertalan uuteen liikenneympyrään koko yöksi. On Kajella mukava ongelma miettiä avausta…
Tänään veskelitreeneissä otettiin kevyesti jotta jaloissa olisi ytyä. Yleisölle luvattiin parannusta äänentoistoon; näillä näkymin se on tulossa. Kultsu-pelissä viime viikolla soittivat Juicea yleisölle. Minä en saa enää soittaa sitä one and only-cd:tä, joka kopissa oli. Kenttämestari Kinnunen sanoi jo viime pelissä tekevänsä rikosilmoituksen jos joutuu vielä kuuntelemaa ”sitä immeisten kittuutusmusiikkia”.

En soita. Jos kotijoukkueen pelityyliin sopivaa speedmetallia jostain…
Ai meinas unohtua: TsV:n avaus: tasan 2 – 2 Savun ja 0 – 0 Ipsin kanssa, Sitten tappiot Jäntevälle ja Hapkille: molemmille 2 – 0.

Raportti Kultsu – STPS  1 – 1

No eihän siinä mitää harmiteltavaa ole; pinna Kultsulta ennakko-oletuksiin katsellen on hyvä saavutus. Pelillisesti se tyydyttää: jos oli Kultsulla mahdollisuus tehdä toinen maali, oli se mahdollisuus meilläkin pariin otteeseen. Mutta mennään eiliseen. 15.30 Mertalassa bussiin, joka ei ollut seuran Helemi, vaan venäläistyyppinen ihmistenkuljetuslaite. Sisätilat oli kyllä ihan ok. Mutta ruma se oli. Yäk. Köröteltiin siis hyvissä ajoin ja ennakkotekstini mukaisesti tutustuimme Joutsenolaisiin nähtävyyksiin. Ajeltiin eläinpuistoon. Kyllä se herätti ihmettelyä…. eläimet ja muu yleisö ihmetteli mikä porukka se tuollaisella kotterolla matkaan on lähtenyt. Siinä ihailtiin miehissä sitten kirjolohiallasta, jossa lohia kasvoi kolmessa tai neljässä kerroksessa. Vänä se siinä haaveili mahdollisesta kalareissusta –>miten sillä liukas kirjolohi pysyisi käsissä kun pallokaan ei… vitsi… palaan myöhemmin Vänään: toinen loistopeli!
Sitten huudeltiin Aki ja Sebu mukaan kyytiin. Pojat olivat löytäneet viehättävää jutteluseuraa, mutta sinne aitaukseen ne piti jättää.
Siis ei poikia, ne tuli kiltisti matkaan…Kentälle mentiin tutkailemaan nurmea. Huonompi kuin kyrkällä. Sitten Kultsun pelaajalistaa lukemaan: Nuru ja Puhakainen. Hieman kaihersi mielikuvat ylivertaisesta kärkimiehestä, joka pitää meitä pilkkanaan ja naureskelee vähättelevästi kuudennen maalinsa jälkeen. Lisäpanosta otteluun antoi Kajen takatukka, jota mielessäni klipsin uuteen malliin: voitosta se lähtee vaikka kynimällä.Alkulämmöt kapteenin johdolla. Aloitukseen alakerrasta alkaen

Vänä, Vento, Raivio, Karjalainen, Leinonen
Pitko, Loikkanen, Roivainen,Thil
Saajanlehto ja Huttu. Penkilläkin oli kiitettävästi pelimiehiä: Riikilä, Aki, Veijola, Hytönen,Käck. Sitten pallo keskeen ja peli käyntiin. Ekan puolikkaan alkuun Kultsu oli hallitsevampi osapuoli; varsinkin Nuru vasemmalla oli koko ajan epäilyttävän vaarallisen oloinen. Nurun peli loppui kuiten kin lyhyeen: 8 minuuttia kamppailtu ja kontaktista Nuru nurin ja oikea olkapää hervottomaksi. Ei se paine hellittänyt, laitaan tullut Demirel pyrki laidasta sisään ja pari kertaa pääsikin tuomaan hässäkän maalille. Mutta viimeistään sitten Vänä varmoilla otteillaan piti maalin puhtaana. Itse olin hämmästynyt meidän hyvään puolustuspelaamiseen koko ottelun ajan. Joskin

näkyvintähän se on (tai seuratuinta) puolustuksen kamppailu Puhakaisen kanssa, mutta kyllä sitä velvoitetta hoidettiin koko kentän mitalla.  Nollanollassa koppiin hiomaan saksia. Ja sitten Puhakaisen onnistuminen kakkosjakson alkuun. Alle minuutti kellossa: Kultsun pitkäavauksinen mvDima Chundaykin  avaa keskikentälle, sieltä liippaus Puhakaiselle, joka pamauttaa upean vedon 16-rajalta oikeaan yläkulmaan. Vänä oli mukana, mutta 196 senttinen kroppa jää vajaaksi. Ei ollut selittämistä siinä suorituksessa. Maalin jälkeen meidän ote tiivistyi ja Kultsu lähti kummaliseen räimintään: keskelle palloa kohti Puhakaista: joko targettina jakamaan tai sitten uudellen tekemään omilla avuillaan maalin. Mutta 1) meidän koko kentän tehokas puolustus häiritsi ja alakerrassa Raivio/Karjalainen vei kaiken mikä tuli kohdalle. Lele sai jonkin asteisen vamman keskikehoon ja tilalle laitettiin Käck. Eikä se Puhakaisen elo helpottunut yhtään. Lievää turhautumista oli kuultavissa: kai sitä liigassa tottuu, että pallo tulee oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ja oikeinpäin. Nyt ei tullut. Yläkerta Maukka ja Saikki löi painetta alakertaan ja sitten keskikenttä raapi loput. Hätäisesti Kultsu heitti palloa meidän linjaan. juuri tällaisesta prässistä Maukka nappasi tai riisti pallon Kultsulta. Heti tehokas kontra pystyyn ja kuudentoista kulmalta nappisyöttö Saikin 24-numeroiseen CopaMundialiin pilkun paikkeille; ei Saikki noista  erehdy. 1 – 1. Näillä mentiin sitten loppuun saakka: Kultsulla oli yksi hyvä laukaus joka meni oikeasta alakulmasta ohi ja sitten taisi olla Demirelin volley kolmesat metristä yli. Kohtuullisen löysän, mutta tasapuolisen tuomrilinjan pitänyt erotuoari jätti MEIDÄN mielestä pilkun viheltämättä. Maukka pelasi tosi pirteän pelin ja karvasi pallon useaan kertaan hyökkäysalueella; lähimmillään Maukka yllätti maalivahdinkin juoksemalla pallon pois jalasta. Tilanteita oli paljon, kuten kuvissa näkyy: Kaje varpaillaan ja Dima nyrkkeilee.
Yksittäisiä juttuja: ennen näitä muistutus hyvästä joukkuepelistä kaikilla osa-alueilla. Kritiikki: vielä tuli kymmenkunta täysin turhaa pallonmenetystä, joista Kultsu pääsi kontraamaan. Jos reitit ovat tukossa eteen, sivulle ja taaksepäin ei haastaminen ole paras mahdollinen tapa selvittää tilannetta omalla kenttäpuoliskolla kolmen vastustajan välistä. Hävettäähän se joskus roiskaista, mutta mielummin häpeä kuin tappio ja häpeä.  Kritiikki 2: ei saatu juoksupalloja linjan yli: meillä oli nopeusvaltti sekä keskellä että laidoissa.
Plussaa. 1) Vänä. Hyvä ja rauhallinen peli. Pari katsomoavausta, mutta edelleen peli paranee. Lähellä oli Terolla oopperaurakin: kastraatti-tenorit ovat kuuminta hottia.  Kylmäpussilla hoidettiin kylmäpussia 🙂
2) Koko alakerta; Raivio topparin tontilla yllätti erittäin positiivisesti. Lisäksi Joonas linkoaa pallot sivurajasta boksiin. Nyt vielä kaikki ihailevat suoritusta ja liike jää suun aukaisuun. 3) Speedy haki valtavan määrän pääpalloja ja koko keskikenttä jaksoi repiä ja raataa. Maukka ja Saikki: jos meillä oli alussa hieman maitohappoa kultsukärkien kanssa, väitän sitä olleen Kultsupuolustuksella koko pelin ajan. Taitoa ja nopeutta. Edelleen verkkokalvolla näky Maukan pallonriistosta, pystyjuoksusta pallon kanssa: Saikki jättää puolustuksen ja tarkka syöttö siihen 24… jne. Oli letkeetä.
Jos minä harmittelen joskus yleisökatoa kyrkällä: ei se ole sen kummosempaa muuallakaan
MOT.n Ai niin: menneinä vuosina pelatut Kultsu-pelit Joutsenossa 2006 1 – 1, 2007 1 – 0, 2008 5 – 0,  2010 1 – 1

23.5. KULTSU – STPS
Sunnuntaina on viimeinen koitos alkukauden pahasta aloituksesta:Miki, KTP, Sudet ja nyt siis Kultsu. Mikille annettiin pinna, KTP vei kaikki kolme ja Susilta otettiin kaikki kolme. Nyt vastassa ennakkoon kovi nippu. Kultsu kaatoi KTP:n 2 -0, Jäntevän 3 -1 ja SiU:n 3 -0 ja johtaa sarjaa puhtaalla pelillä maalierolla 8 – 1. Viime vuoden visiitti kakkosessa oli aika tyly ja joukkue uudistui aika tavalla. Miestä tuli ja meni kuin sokoksen pyöröovista. Lappeenrannassa pelaajaliikenne oli varsinaista sutinaa talven kuluessa. Valmentajakin vaihtui: maailman kovaäänisin Borgström vaihtui Arto Valtoseen. En ole miehen ääntä kuullut, mutta tuskin Heimoa hakkaa tällä saralla. Kovin vahvistus on ehdottomasti MYPA:ssa kenkänsä purkittanut Puhakaisen Saku. KTP sai poimia kahdesti Rotan toimittaman pelivälineen verkostaan. Meilläkin puolikkaan kauden pelannut  Mohammed”Nuru”Nurudeen on tehnyt maaleja läpi talven tasaiseen tahtiin. Uusi vieras on myös Dima Chundaykin, josta ei googlaamallakaan saa irti muuta kuin Kultsun logon. Pois on lähtenyt kärkipelaajista Sergey Afasnayev, joka oli todella vikkelä ja taitava maalipyssy. Taisi latoa meillekin ekassa kohtaamisessa kaudella 2008 hattutempun. Paljon ei ole siis nyt joukkueesta muuta tietoa, kuin että kovahan tuo tuntuu olevan. Tavoite takaisin kakkoseen ja heti. Jos Puhakainen ja Nuru ovat kentällä ei meidän alakerrassa ole lupa tehdä virheitä. Virheettömänäkin on ihan varmasti tekemistä riittävästi. Vastaavasti ei meidän yläkertakaan tule leikittelemään pallolla: KTP ja nollille, ja meidän jannut tietää mitä pelaaminen KTP:n kanssa oli. Mutta pistemetsästykseen varmasti lähdetään ja Susi- ja Miki-pelien perusteella pidän sitä ihan mahdollisena. Nordicbeti sedät ovat eri mielt kanssani laittamalla kertoimet meille 4.6, joten ainakin Silvennoisen Tuomas tulee lihottamaan lompsaansa aika rapeasti pelaamalla varman kakkosen normipanoksella, joka lienee siellä tonnin kieppeillä. Senteissä.
Maukka, Saikki, Matti ja Speedy tiivistää yhteispeliään ja silloin Kultusun rakentelu kärsii. Poissa näyttäisi olevan Toni ”joulupata”Kotro ja Pulkkisen Teemu, joten viilailua toiseen laitaan Kajella on mietittävänä. Vänttisen Tero otti Vessin paikan kotipelissä loistavalla pelillä ja itseluottamus vahvistui varmasti sunnuntain peliin. Sunnuntaina bussi lähtee Mertalasta 14.30 ja siihen kyytiin mahtuu jos peli kiinnostaa. Joutsenohan on muutenkin tulvillaa nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, joten siellä voi viettää aikaansa kiertelemällä ennen peliä, joka alkaa klo 18.30. Nyt jo kutisee vatsassa…

16.5. STPS -Sudet 2 – 1 (1 – 1)

Sairasosasto ei ollutkaan meillä niin paha kuin ennakoin: Thil ja Karjalainen olivat pelikunnossa. 17 pelaajaa kokoonpanossa. Avaus oli alakerrast luettuna Vänttinen mv, Vento, Karjalainen,Roivainen, Leinonen, keskikentällä Pitko,Thil, Loikkanen, Pulkkinen ja kärjessä Huttu, Saajanlehto. Eka jakso oli isäntien vahvaa hallintaa; hyville maalipaikoille päästiin neljä kertaa, kerran ylärimaan ja kulmapotkuja tuli neljä. Sitten 31 minuuttia pelattuna sudet saa oikealta laidalta paineen maalille ja nuori roope Vesterinen pääsi ohittamaan pelissä hyvin torjuneen Vänttisen. 38 minuuttia pelattua ja keskikentän pallonriistostpallo Pitkon Timolle ja pallo maaliin 1 – 1. Sudet pelasi ottelun alun erittäin varovasti ja juurikaan meidän alakerran rakentelua ei prässätty; ryhmitys valui suosiolla omalle kenttäpuoliskolle ja pyrki sitten iskemään riistosta. Ei tosin juoksupalloilla vaan rauhassa rakentamalla. Keskikenttä oli kuitenkin vahvasti meillä, joten Susien maalia lukuunottamatta meillä ei ollut juurikaan ongelmia.  Kakkosjaksolle tulikin sitten Susiryhmä todella vahvasti. Laherto ja Puujalka saivat otetta peliin ja meidän keskikenttä oli välillä vaikeuksissa. Mutta silloin kun vastustaja pitää palloa meidän vahvuus vastaiskuissa korostuu. Maalitilanteisiin päästiin lukumääräisesti useammin kuin hallinnassa ollella ykkösjaksolla. Susilla tilanteet jäivät kuudentoista ulkopuolelle ja muutamat vaarallisemmat tilanteet kuittasi Vänttinen, joka pelasi todella hyvän ottelun. Sitten 77 minuutilla Maukka näytti miten boksissa pelataan hermoilematta: Maukka harhautti maalisektorin ulkopuolella mv:n nousi kohti pilkkua, harhautti puolustajan ja laittoi pallon maaliin.  2 – 1. Sitten olikin piiiitkät minuutit odotella loppuvihellystä. Sudet painoi, mutta varsinaisiin tekopaikkoihin ei kuitenkaan yltänyt. Mutta tänään nähtiin kotijoukkueelta erittäin hyvä peli. Välillä Loikkanen, Thil, Saajanlehto ja Huttu pyörittivät peliä mielinmäärin. Alakerta pelasi hyvän pelin vääntäen Sudet pois maalipaikoilta. Vaihdosta kentälle tulivat Neuvonen (Leinonen)  Käck (Neuvonen) Riikilä (Pulkkinen) Hicham ( Pitko)
Päivän pelimies raadissa istuivat Nokelainen ja Mäkäläinen. Valinnat olivat

Kolme pinnaa Marko Huttu
Kaksi pinnaa Teemu Pulkkinen

Yksi piste Tero Vänttinen.

Hienot pinnat hienosta kamppailusta. Se oli ihan siisti ottelu kortteja STPS sai yhden ja Sudet kaksi.
Yleisöä lupaavat 200!

Ennakko STPS -Sudet 16.5.

”Susi liikkuu kaikkina vuorokauden aikoina, pääasiassa kuitenkin hämärissä ja yöllä. Se elää pareittain tai perhekunnittain laumoissa, joissa Suomessa on yleisimmin muutamia yksilöitä, keskimäärin seitsemän. Suomalaisen käsityksen mukaan suurin tunnettu luonnossa tavattu susilauma olisi ollut 32 sutta.”(Wikipedia)
Sunnuntaina Kyrkälle saapuu siis kohtuullisen kookas susilauma, jokseenkin 20 yksilöä, lauman johtajana ja itseoikeutettuna saalistustaktiikan luojana Janne Patjas. Kausi on Susille sarjassa kolmas; Sudethan jolkottelivat kartalle kaudella 2008 VKajon näännyttyä pois. Neljä kertaa ollaan oltu susilauman kanssa silmäkkäin kaudella -08 Sudet veivät meitä 0 – 1 ja 5 -0. Kaudella -09 väännettiin tasuri 3 – 3 ja kotona 2 – 1 voitto.
Mutta tikulla silmään joka noita muistelee…
Sudet ja kausi 2010
Patjaksen tarkka analyysi omasta joukkueesta

Itse pidän susien pelitavasta, Jokeenkin löydän siitä fanittamani saksalaisen jalkapalloilun elementtejä: laskelmoitua ja kurinalaista. Ehkä kaavamaista? Joku kuitenkin mättää, Pakka ei kestä 90 minuuttia ja seuraavan ysikymppiseen ote voi mennä suuntaan tai toiseen. Linja hapuilee ja sarjan piikkiin ei pääse kuin ehjällä pelillä ja ehjällä kaudella. Siihen Susilla on vielä matkaa. Kausi -10 on susilta seuraavasti Hapki kanssa tasuri 1 – 1 ja Simpele kaatui 3 – 1.

Joukkueessa on hyviä pelimiehiä nippu ja uusia kasvojakin tulee Kyrkälle. Mv-osasto on uudistunut kokonaan ja Pajut ovat kadonneet kokoonpanosta. Mielenkiintoinen pelaaja on numero 21 Miki Peltonen, joka harjoituskaudella latoi lähes kaikki Susien maalit. Siinäkö susien heikkous? Laherto sinnittelee takana toisena maalintekijänä  ja sarjassa maaleista on vastannut Jaatisen Matti. Onkohan Susien pelityyli pelaajille liian vaativa? Onko tilanne sellainen, että kapellimestari soitattaa sinfoniaa, vaikka soittajien taidot vastaavat kansanmusiikkiyhtettä. Yhteissoitossa ei ole tilaa sooloilla, koska sooloilu ei kuulu kyseiseen kuvaan. Patjaksen filosofiassa on tilaa inspiraatiolle ja improvsoinnille, mutta se ei vaan jotenkin sovi kuvaan. Katsotaan miten sunnuntaina susilauma ulvoo sonaatiaan.
Ai niin Susien joukkueessa kävi pelaamassa myös meille melkein tuttu mies Teurosen Juha. Juhan ongelma oli loukkaantumiskynnyksen madaltuminen..pelimies kyllä, mutta lasarettiosaston ketjussa

Entäs sitten kotijoukkue…musiikkimaailman Retuperän wpk. Soitto ei todellakaan ole suruista tehtyä. Kaje on saanut porukkaan istumaan parhaimmillaan sellaisen swengin hyökkäyspäässä, että sitä on ilo katsoa. Paitsi vastustajan näkövinkkelistä. Ongelma on ollut soitossa siellä peruskomppiosastolla  eli alakerrassa.  Se kun saadaan huippuvireeseen on meillä ylemmissä kerroksissa taitoa ja nopeutta ihan riittävästi jatkamaan hyökkäykset maaliin.  Ja se on sitä free-jazz-meininkiä.
Sunnuntaina alakerroksessa on Kajella mietittävää: pois on ihan varmasti Kotron Toni. Polvi oli kuin pelastusarmeijan joulupata. Raivion Joonas tuskailee selkäkrampin kanssa, paraneeko sunnuntaiksi? Karjalaisen Palen nilkka vihoittelee, paraneeko sunnuntaiksi? Isä-Matti Thilin nivusta juilii. Määtän Jessen koko kausi on ohi säären murtuman takia. Roviohan kepittää sauvoilla juhannukseen asti. Elikkäs jippii. Katsotaan sunnuntaina ketä sitten kentälle kirmaa. Ainakin mv. Vänttisen Tero, Speedy, Saikki, Maukka, Teme, Viltsu, Ville…kyllä meillä pelimiehiä riittää J
Otteluisäntänä Velmeri ja kauden kärkkärikahvit katsomossa… onhan tätä taas odotettu!
Sunnuntaina 18.30 kyrkällä. Ai niin lipun lunastaneiden kesken arvotaan joka pelissä Viking-linen risteily.
Eikä mikään kansipaikkaristeily Airistolla.
Tulkaahan kannustamaan!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Imatralle Ipsiä vastaan! Talven jäljiltä katsomaan ekaa nurmiottelua. Ihan veti innosta piukeaksi. Lisäksi Mertalan Nesteellä oli odottamassa Seuran Helmi: tuo uusin seuran jäsen: -82-mallin Scania. Siellähän se oli odottamassa Lappalaisen Markun kanssa. Retrovärjätty menohirmu seuran tarrat kupeessa. Ei kun kyytiin. Pitäähän se laittaa missistä pari kuvaa rinnakkain edestä ja sivuprofiili. Takaa en viitsinut kuvata: vaikka olisi ollut hanuripuoli ravassa. Sisätilat muistuttavat väritykseltään samaa retrohenkeä: hempeän punakkaa on ruutattu istuimiin. Ja kuulemma on erinomainen ajaa sanoi kuski.

No sitten pelipaikalle Karhumäen kentälle. Imatrallakin on kumirouhekenttä. Pukukopeissa ei hirmu hurraamista ollut, mutta kamat saatiin vaihdettua ja Kaje piti palaveria. Edellisestä pelistä porukka oli vaihtunut jälleen: mukana olivat Rovion Vesa maalilla, alakerta Leinonen, Kotro KUVASSA PUNAISISSA VERKKAREISSA. Toni sointui erittäin hyvin pussin verhoiluun..,Käck ja Kultarinta. Keskikenttä Roivainen, Riikilä. Karjalainen ja Hytönen. Kärjessä Pitko ja Loikkanen. Vaihdossa Aki ja Salimäki. Se pelistä. Ei se ollut sitä kun odottelin. Ipsi ei tuolla pelillä sarjapaikkaa hevillä uudista ja nyt he määräsivät peliä. Kaje kyllä painotti alkua ja liiketta, mutta jonnekin jäi tsemppi. Syötöt oliva huonoja ja liike oli hakusessa. Ei siitä sen enempää. 2 -1 Ipsi voitti, Speedy teki meidän ainokaisen. Siisti ja ponneton ottelu. Onneksi sentään bussi oli mukava. Tulomatkalla oli kyllä pakko soittaa puheenjohtajalle ja kysellä mitä tehdään kun bussi laski öljyt alleen… meinas joltain toiseltakin mennä…
Oikeasti sopuisa menopeli.

Mainokset

7 thoughts on “2010

  1. Päivitysilmoitus: Seuran Helmi neitsytmatkallaan « Stps-edustus

  2. Nonii, onko tietoa saadaanko edustukselle facebook-fanisivut? Uskoisin, että sitä kautta saisi edustuksen peleihin kymmeniä, jopa satoja lisäkatsojia luomalla jokaiselle ottelulle tapahtuman ja kutsumalla sinne ihmisiä! ja kaiken lisäksi ilmaista.

  3. Päivitysilmoitus: STPS kaatoi Sudet 2 – 1 « Stps-edustus

  4. Päivitysilmoitus: Ennakkoa 23.5. KULTSU -_STPS « Stps-edustus

  5. Päivitysilmoitus: Kultsu – STPS 1-1 ja takatukka säilyy « Stps-edustus

  6. Päivitysilmoitus: Keskiviikkona 9.6 Simpeleelle « Stps-edustus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s