11.9 STPS -SudetII 4 – 0

Olipa mukava seurata peliä ensimmäiset 60 minuuttia, eli siihen saakka kun Loikkanen liputettiin punaisella varikolle.
Ilmeisesti a) ei paineita tilanne tai b) muutokset kokoonpanossa sai pelin näyttämään niin hyvälle. Semminkin kun Sudet osoittei olevansa sarjapaikan arvoinen joukkue. Sudet pelasi hyvän ottelun, mutta kotijoukkue oli vielä parempi. Lisäksi Diman pelastukset taittoivat hiljalleen susien niskan.
Kokoonpanossa alakerta oli muuttunut: Pale ja Kautosen Juuso laitapakkeina keskellä Antti Pulkkinen ja Toni Kotro. Keskikentän keskellä Roivainen ja Loikkanen, laidoilla Komu ja Pitko.  Kärkeen Thil ja Huttu.
Pelimiesraadin ( Mäenpää Joona ja Arto) pisteet menivät tänään 1) Huttu 2) Antti Pulkkinen 3) Juuso Kautonen. Selostuskopissa Nokelainen, Riikilä ja Raivio olivat asiasta täysin samaa mieltä. Toki Dimakin olisi sopinut mukaan kuvaan.
Antti oli alakerrassa itse varmuus, Juuso ohjasi peliä ja pisti pallon liikkeelle tänään hyvin. Huttu oli ihan omaa luokkaansa: jalkapallo on helppo peli 🙂 yksinkertaista, tehokasta ja älykästä.
Susi-porukasta nousi selkeästi esille maalivahti ja vasen laita #22 Antti Kuosmanen.
Pitkon Timon esiintymisessä oli selkeitä merkkejä laihtumisesta: jalka liikkui ja kun pallo saatiin Pötkölle laitaan, alkukantainen jahtivaisto syöksytti miehen boksiin pallon kanssa. Se oli sitä, mitä minä olen kaivannut kentälle. Maalipaikkoja oli riittävästi, mutta susiveskari taisteli loistavasti.
Peli sitten kuoleentui Speedyn punaiseen nilkkasukituksesta. Ei STPS:llä ollut mitään hätää, mutta enemmän se loppu meni pelailuksi.
Toivottavasti samanlainen vire säilyy ensiviikon Derbyyn MiKiä vastaan. Viimeinen kotipeli tällä kaudella.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s