25.4. STPS -HaPK 5 -0

Kuva: Itä-SavoKyllä se sarja-avaus jänskättää. Vaikka joukkue on pelannut enemmän harkkapelejä kuin koskaan aiemmin, on se kutina pistepelissä ihan toinen.  Aamulla vilkaistu Nordicbet rauhoitti mieltä,  joku oli arvottanut HaPK:n voiton kertoimella 6!
Sää näytti hyvältä ja odotettavissa oli porukkaa katsomoon: Itä-Savo muistaa meitä urheilupalstallaan todella kiitettävästi.
Siitä kiitos.
Kokoonpanoon oli tulossa muutoksia.  Sekään ei huolettanut, jos aikoo menestyä tässä sarjassa, pitää Haminalaisten tasoinen joukkue voittaa vaihtopenkkikalustolla. Minulle henk. koht nämä pelit ovat painajaisia, koska en vain opi sietämään Haminan joukkuetta. Älkää kysykö syytä.  En tiedä mistä johtuu.

Eli poissa avauksesta olivat Pulkkisen Teemu, Roivaisen Viltsu ja mämmin ahminnasta kipeytynyt Thil.  Matille tiedoksi, että kuudes ropposellinen ei enää kestä mahassa, vaan se muuttaa elimistön mämminteko-koneeksi.  Sitä herkkua sitten tulee niin ettei pois WC:stä ehdi.Kokoonpanoon kuitenkin riittää väkeä.
Dima
Kultarinta – Määttä – Karjalainen – Riikilä Pitko – Kautonen- Loikkanen -Kotro  – Huttu
Kuusinen

Hamina lähti peliin mukaan hyvin.  Keräsen Henri ja Mulat Mamet ja Caner saivat aikaiseksi muutaman ihan hyvän hyökkäyksen,  jotka sitten viimeisteltiin huonosti tai meidän puolustus pääsi väliin.
Dima pelaa todella ulkona maalista ja alussa alakerran kanssa ei ihan mennyt ajatukset yksiin. Mutta ottelun kuluessa tämäkin kuva selveni ja  puolustus pystyy käyttämään Dimaa apuna todella paljon.
Meidän hallinta eteni tasaisen tappavasti ja varsinkin viimeistely oli totutun tappavaa.  Pelin hallinasta kertoo tuloksen lisäksi kulmat 12 – 2 meille.
Viitamies Mikkelistä erotuomarina oli tänään erinomainen. Otettu linja piti ja ennen kaikkea arvostin ottelun alussa puhalletut selkeät Dimaan kohdistuneet päälleajot. Kaksi varoitusta Mulan veljeksille.
Sitten sai Dima pelata rauhassa.
22 minuutilla Speedy vei meidät 1 – 0 ja sitten 31 min 2 – 0. Hurja työmäärä tänään  palkittiin pelimies-palkinnolla. Kautosen Juuso keskikentällä uurasti myös todella rajusti.
Karjalaisen Pale laukoi kulman jälkitilanteesta paluupallon 39 minuutilla 3 – 0:ksi  ja sittenhän se pelitempo putosi koko loppuajaksi.
Määtän Jesse oli tänään topparintontilla paras näkemäni Jesse. Kuntoutuminen selkeästi vielä vaiheessaan, mutta hyvä pääpeli ja puolustuspeli tänään.
Ketään muutakaan ei pääse moittimaan, normitason suoritusta kaikilla, mutta sellainen ”loistokkuus” mitä pojat parhaimmillaan pelaa, ei tänään ihan päässyt oikeuksiinsa.  Pötkö laidallaan oli tänään tehokas maalit 42 ja 58 minuuteilla. Speedy taisi hukata rankkarikortin ampumalla ohi.
Mutta peli oli hanskassa. Ei loisteliasta mutta tehokasta tänään. Dimitrillä muutama torjunta, jotka hoiti loistavasti. Pelin avaaminen Dimalla on ihan oma lukunsa. Kyllä Kyrkän lentokentällä hivenenkin hitaammat puolustajat anelevat vaihtoja meidän pikakiitureiden ja Diman avausten paineessa.
Pelimiespinnat tänään menivät Muhosen Artun arvioinnissa:
1. Loikkanen
2.Kautonen
3. Huttu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s