3.5. FcPasa – STPS 0 – 2

FCPasa nurin 2 – 0. En ollut paikalla, joten odotellaan pasalaisten raporttia tähän kohtaan. Maalit meille Vili-Verneri Roivainen ja Toni Loikkanen. KuvagalleriaFc PaSan sivulla
  

Kuva Uutisvuoksi. Lue raportti lehdestä

Ennakko:Uusi tuttavuus tällä sarjatasolla. Pasa on noussut sarjaporras/vuosi ja vieläpä kohtuullisen kovilla suorituksilla.
Kaudella 2008 kutos-divarin voitto:  12 peliä yksi tappio, maalisuhde 40 – 6
Kaudella 2009 vitosen voitto : 16 peliä, kaksi tasuria maalisuhde  101 – 12
kaudella 2010 nelosen voitto: 20 peliä, kaksi tappiota maalisuhde 78 – 21, joten voittamisen kulttuurin omaksunut joukkue on vastassa.
FcPasa on muutenkin kuin pelillisesti mielenkiintoinen joukkue. Joukkueen GM ja kaikkea mahdollista on britti Paul Waites,  jonka suhteilla Imatralle on matkannut pelaajia Englannista.
Kovin nimi lienee viimekaudella hurjat maalimäärät nelosessa tahkonnut Akinwale Aladetoun, joka pelasi sitten pepon joukkueessa kakkosdivarin kuolinkamppailuissa.
Brittivahvistuksia pelaajalistassa on vielä kaksi: Mehmet ja Farrell. Onko heitä sitten kauden vanhetessa enemmänkin? Saa nähdä.
Ei joukkue pelkästään briteillä pärjää ja kauden sarja-avauksessa maalivahti Huuhtanen pelasi raporttien mukaan huippuottelun. Ennakkosuosikki PePo jäi FCPasalle tasuriin, joten kova aloitus. Pienen loukkaantumisen takia Aladetoun ei ollut pelissä ja ilmeisesti mies on kuntoutunut tiistain peliin.
Meidän sarja-avaus oli kohtuullisen helppo. HaPK kaatui lukemin 5 – 0. Joukkueen terveystilanne näytti vielä lauantain treeneissä hyvältä: mukaan lähtee pelaamaan avauksessa poisolleet Roivainen, Thil ja Pulkkinen, joten ilmeisesti vastustaja saa toisen puolustupeliharjoitteen heti sarjakauden alkuun.  Peli pelataan Karhunmäen keinonurmella, joka on samaa kokoluokkaa kuin meillä STPS-areena. Pieni kenttä ei ole koskaan ollut meidän etu, mutta viimeinen harkkapeli ennen sarjakautta pelattiin juuri tuolla kentällä IPS:ä vastaan ja onnistuttiinhan siellä maalinteossa ihan kiitettävästi: 5 osumaa. Mielenkiintoinen koitos on tulossa. Peli alkaa Imatralla klo 18.00 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s