3.8. STPS – IPS 5 – 0

Oli jalkapalloa tänään Kyrkällä. Kahden potkupallopelin jälkeen IPS, vaikka taipui 5 -0  sentään pelasi omaa nättiä(kin) futista, mutta tänenn se ei vaan yksinkertaisesti riittänyt erinomaisen täyteläisellä asenteella pelannutta isäntää vastaan. Kokoonpanossa muutosta alakerrassa oli siten, että Roivaisen pariksi toppariksi siirtyi Pulkkisen Antti  ja Pale vastaavasti keskikentälle.
Tänään tarjokkaita päivän pelimieheksi oli useita, mutta hlökohtaisesti näin, että varsinkinPulkkinen, Kautonen ja Huttu olivat  vedossa.
Antti ehtii joka paikkaan. Ja lähes 100 %:sti voittajana. Kautosen Juuso pisti IPS:n keskikentän ihan ulapalle hurjalla työmäärällä. Huttu onnistui kahdesti (kuten myös Thil), mutta Maukan perusvire on niin kovassa nousussa itseluottamuksen kanssa, että vaikeaa tulee olemaan vastustajilla Maukan kanssa.
Jokaiselle pelaajalle annan tästä pelistä plussia. Yritys ja asenne ratkaisi. IPS:ltä ainoastaan numero 7 (Suoraniemi) aiheutti pientä ongelmaa meidän laitapakille, mutta sitten olikin jo Pulkkinen edessä.
Kovasti odottamani Jere Aallikko neppaili itsekseen ihan nätisti, mutta ei siitä mitään iloa joukkueelle ollut
Eka maali tuli 28 minuutilla, Komu keskitti oikelata ja Huttu puski pallon maaliin.
47 min Thil erp, mutta mv:n torjumasta kulmasta Huttu puski toisen.
53 minuuttia ja Speedy keskeltä 3 – 0 Tilannennetta edelsi Pulkkisen ampuma kova vapari, jonka mv nyrkkeili takaisin kentälle
Sitten Thil pääsi 63 min sijoittamaan ohi maalivahdin.
Loppulukemat 5 – 0 75 minuutilla ja tekijä Thil.Tilannetta edelsi Speedyn oivallus olla pelaamatta palloa paitsioasemassa.
IPS:n peli tyrehtyi lähes kokonaan rangaistusalueen ulkopuolelle, Dimalle tuli muutama torjunta, jotka kopattiin kyllä eleettömän varmasti.
Siis paluu arkeen on tapahtunut!

Pelimiesraadissa Nesteen lahjakortti meni
1) Marko Huttu
2) Antti Pulkkinen
3) Juuso Kautonen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s