31.7. STPS -Pape 4 – 2

Ei tullut murskajaisia, vaikka niin epäilin.
papen rosterissa oli poissaoloja (mm Nakari) ja niinpä peitteeksi valmentaja Patjas tuli kentälle. Meillä avauksesta puuttuivat Pitko, Kotro ja  Pulkkisen Teemu. Peli oli keskiviikon toisinto. Kotijoukkue piti palloa ja Pape puolusti. Ja teki sen ihan yhtä tehokkaasti kuin Pasa. Keskiviivalta meidän topparipari nakkeli avauksia laitoihin tai boksiin, mutta pape voitti pääpallot ja tukehdutti laidat. Huttu rohkeimmin yritti ajaa sisään ja useimmiten se johti tilanteisiin, joskin kakkospalloissa oli vaaleapaitainen pelaaja tänään paljon hanakammin kiinni. Sitten se mitä pelättiin 20 minuuttia pelattu , kilpajuoksu vasemmassa laidassa, jossa Riikilä sai pallon, mutta ahdistettuna purki keskelle, jossa Kautonen ei saanut palloa vaan sen nappasi hyvän pelin pelannut Suleva, teki tilan ja ampui komena maalin yläkulmaan. Sitten taas pommitettiin boksin laitoja ilman tulosta.
Toisella jaksolla Pape avasi peliään ja se avasi meille huomattavasti enemmän tilaa. 1 – 1 tasoituksen teki hyvän pelin pelannut Huttu. Sitten takaisku: Suleva pyöritti poikittaisjuoksulla meidän pojat nippuun ja laukoi ohi Diman.
Kotijoukkue piti palloa enemmän maassa ja pisti ison ja hieman kankean Pape-puolustuksen ahtaalle. Tasoituksen 2 – 2 teki Thil rankkarista, en muista kuka kyykättiin nurin.Sitten odotettu voittomaali: Dima avasi pitkän ja Pulkkisen Antti sai nepattua pallon päällään Matille joka pisti ohi Soimakallion. Kaunisteluksi 90 minuutilla Huttu kaadettiin rankkarialueella ja Thil pisti toisen rp:n sisään. Vaikeaa oli, mutta tärkein asia eli pinnat jäi kotiin.
Kautonen piti tänään kapteenin elkein peliä ja oli Hutun ohella hyvä. Thilin hattutemppua ei pidä unohtaa, vaikka näytti Masalla pannu käyvän liiankin kuumana.

Ennakkoa:keskiviikon PaPe pelin jälkeen ei voi odottaa kuin pelkkää ja puhdasta 3:a pinnaa. Ymmärtääkseni tänään Pulkkiset ovat kentällä, Pitkon tilanteesta en ole ihan varma. Kotro on vielä topilaspuolella selkäjumin kanssa. pape on kaohdattu kaudella jo kahdesti Cupissa ja varsinaisella kierroksella. Saldo kuusi pinnaa, joskin cup voitto tuli rankkareilla.

Hieman on mennyt papella alavireisesti tämä kausi. Sijoitus on pudotusviivan alapuolella, vaikkakin erot siellä ovat hyvin pienet. Papen sivujen mukaan poissa on 4 runkopelaajaa, joista tunnetuin lienee yläsarjoista tuttu, Papen paras maalintekijä Niko Nakari. Lainaus Papen sivustolta:
PaPe suuntaa sunnuntaina Savonlinnaan STPS:n vieraaksi ja riveistä on varmuudella poissa Niko Nakari (nilkkavamma), Juho Hasu (polvivamma) ja Tuomas Hirvonen (nivusvamma). Joukkueen kapteenin Tuomas Turusen varoitustili napsahti Mikkelissä täyteen, joten keskikentän taistelijaa ei nähdä laittamassa kapulaa STPS:n rattaisiin. 

Eli omissa jaloissa on tänään ihan kaikki. Kyrkkä 18.30

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s