8.6. Sudet II – STPS 1 – 2

 

Pinnat kotiin 1 – 2, maalaajina Huttu (jippii, karhu pois niskasta ja Loikkasspeedylle kauden yhdeksäs osuma)
Kajen mukaan ottelu oli kontrollissa ihan koko ajan eikä mieltä painanut pepo-tappiokaan. Kokoonpanosta poissa olivat Kautonen ja Pulkkinen, Juusolla varoitustilin nollaus ja Teme potee nivustaan. Onneksi velj-poeka Antti pääsi jo mukaan tositoimiin paikaten Juusoa keskikentällä.
Valitettavaa oli Pitkon Timon takareisivamma, joka saattaa pitää Pötkön sivussa jonkin aikaa.  Neuvolan tätit tuseeraa Pötkön vermeet ja eiköhän siitä jotain Natusan-lotiota kinttuun hölvätä. Ei vaiskaan, tosi harmittava ja ilmeisen paha revähdys. Yliajalla Sudet saivat meidän käsivirheestä rankkarin 1 – 2 ja lopussa paine oli aikamoinen, mutta Dima piti pintansa ja pinnat meille. Siis 7 peliä ja ainoastaan Pepolaiset ovat saaneet pallon maaliin normaalipelillä. Lauantaina vastaan asettuu Jäntevä, josta perjantaina lisää.

ENNAKKO:
Keskiviikkona joukkue suuntaa bussin Kouvolaan, jossa vastaan asettuu Susien II-joukkue. Käytännössä Susi-organisaatiossa edustusjoukkueesta pelataan kahta sarjaa II ja III-divaria. Joten kokoonpano susimiehityksessä on pienehkö arvoitus.

Eikä sillä ole väliä ketä pelaa, voitto pitää saada. Kahdessa edellisessä ottelussa meillä on ollut peli hukassa. Voitosta huolimatta SavU-pelissä näkyi enteitä huonosta pelistä, joka sitten kruunaantui pepon murskatessa nolla-taian ihan totaalisesti. Mitään dramaattista joukkueessa ei ole tapahtunut, asia on hoidettavissa kuntoon keskittymisellä ja paluulla omaan perustehtävään kentällä. Jokainen hoitaa oman ruutunsa ja sitten apuja kaverille. Kyse ei ole monimutkaisista asioista, mutta hukattu ote ei tule takaisin itsekseen, peliin pitää keskittyä 100%. Tammisen teesi 90% keskittyminen näkyy 50% suorituksena ja minä olen valmis tuon allekirjoittamaan. Keskiviikon kokoonpanosta on poissa varmuudella Kautosen  Juuso (varoitustili täynnä) ja Pulkkisen Teemu (nivunen). Pulkkisen Antin tilanne on vielä auki, ehtiikö juuri työnsa aloittanut Antti mukaan. Arkipelit ovat huonaja ratkaisuja meille, koska lähtö on työaikaan…
Sarjataulukossa olemme edelleen piikkipaikalla Mikin kontatessa yllättäen Korelle. Keskiviikkona kohtaavat Miki ja Pepo, ja tasuri olisi meille aika nanna tulos, semminkin kun itse tuomme Kouvolasta kolme pinnaa. Sudet on sarjassa kuudentena; kuudesta pelistä 8 pinnaa; kaksi voittoa, kaksi tasan ja kaksi tappiota. Maaliseppoina Susilla Sakari Hassan ja Antti Kuosmanen, molemmilla 4 maalia, joten ihan kovasti pideltävä kaksikko sieltä on tulossa.
Kore ja Pasa ottivat kuokkaan susilta ihan reippaasti. Kultsu ja Hapki voittivat ja tasurit tulivat Mikille ja Papelle.

Keskiviikkona Kouvolassa 18.30

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s