27.7 STPS – FC Pasa 1 – 2

Meni pisteet Imatralle. Karmeinta potkupalloa pelaava joukkue niisti meidän nokan.
Kulmat 14 – 0 kertoo painopisteen pelissä. Miten tämä on mahdollista?
Omaa joukkuetta ei voi syyttää huonosta pelistä, huonosta viimeistelystä ja sellaisesta järkyttävästä aggressiivisuuden puutteesta korkeintaan. Jos vastustaja pelaa 6  – 3 -1- ja luottaa tuuriin joka on matkassa se onnistuu. Pari lipsausta ja vastustajan vaparin jälkitilanteesta ja rankkarista pallo maaliin. Se oli taputeltu. Kaipasin Pötköä. Laidalla Simo-Santeri ( huomaa pojan ikä) pelaa jaksoittain ihan oivallisesti, mutta se boksiin ajamisen röyhkeys on vielä tuloillaan. Siinä kun Simpalta menee konseptit pinkkaamiseen pistää Pötkö turbon päälle ja ajaa sisään.  se repii vastustajan. Maukka oli tänään hyvä. Parempi kuin aiemmin näkemissäni peleissä, mutta muutamassa paikassa sillä taidolla olisi voinut ottaa vastuuta enemmän ja ajaa sisään.  Suurimman yllätyksen mulle järjesti Veijolan Sebu- aika virheetön ja ajoittain oivaltavaa peliä pyörittänyt nuori mies. Ressun peleissä olen mielessäni joskus harmitellut liiallista pallon haudontaa,  muttä tänään peli rakentui hyvin.

En hirveästi tykästynyt FC Pasaan. Ihan onneton joukkkue. Alakerrasta puuttui joukkueen liideri Tahkokallio ja muistaakseni numero 10 kykeni pitämään palloa hallussaan ja rakentamaan peliä. Muut  ampuivat kuin paint-ball – pelissä jonnekin. Mutta sinne meni 3 pinnaa. Veikkaan, että lsunnuntaina pape saa sellaisen kylvetyksen, että mieliala kohenee myös täällä päässä-

Varsinaisella hässäkällä alkoi kolmosen syyskierros. Launatina 23.7. kaatui Hapk 1 -3.
27.7. keskiviikkona kohdataan FC Pasa.  Sunnuntaina 31.7. vastaan asettuu PaPe, keskiviikkona 3.8. Kyrkälle saapuu IPS ja 7 .8 lähdetään kotkaan Reippaan vieraaksi. Kevätkauden jäljiltä joukkue on hyvin kiinni tavoitteessaan. Yhdestätoista pelistä napattiin 8 voittoa, kaksi tappiota  ja yksi tasuri. Tällä saldolla ollaan vain kolme pinnaa sarjakärki PePon takana.  Vastaan asettuu keskiviikkona FC Pasa, joka sarjatulokkaan on joutunut kokemaan tappion toisensa jälkeen. Joukkue sijoittuu tällä hetkellä 9:llä pinnalla putoamisviivan alapuolelle, mutta sillä ei ole keskiviikkona merkitystä. Poissa meiltä näyttää olevan PulkkinenBros, Antti pelikiellossa ja Teme huilauttaa Hapki-pelissä saatua pohjetälliä. Kotron Tonilla on tälli alaselässä eikä siis pelaa. Mutta muuten joukkue on hyvässä iskussa. Ihmisraketti, nurmipora, alkos Pitkon tilanne on vielä korkeemmas käres puolustusvoimien ylipäällikön työpöydällä. Pasan omaa analyysiä joukkueen tilasta voi käydä lukemassa http://www.fcpasa.fi/?sivu=134.
Huomiselle on luvassa helteinen keli, joten ihan päättömään hurjasteluun ei kannata lähteä.
Huomenna Kyrkällä siis 18.30 pallo lähtee pyörimään. Tervetuloa

Mainokset

One thought on “27.7 STPS – FC Pasa 1 – 2

  1. On se kummaa, kun parempi joukku niin usein häviää, sille paaaljooon huonommalle ;)))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s