Ennakkoa STPS -Pepo 21.8.

Ehdottomasti näkemisen arvoinen ottelu. Käänteli otteluparia sitten miten perin huvittaa, on odotettavissa tasokas ja kova ottelu. Ennustetta ei varjosta edes kevätkierroksen floppi, jossa isäntä pepo pesi luulot pois oikein juuriharjan kanssa.
Pepon tahti on ollut murskaava: alkukierroksen tasurin FCPasalle ja tappion Korelle  pepo on jytistänyt hurjassa vireessä: 13 peräkkäistä voittoa, joista  9 peliä on pidetty oma pää puhtaana, kyllä se kertoo jotain joukkueen puolustuspelistä. maalilla on pelannut Jirko Sorsa, joka otti torjuntavastuun Iiskolan siirtyessä Mypan riveihin. Jos mypa vei maalivahdin, tuli sopimuksen kautta peliminuutteja hakemaan sarjan ehdoton huippuhyökkääjä Torres ja amerikkalaislaituri Sawchack. Lisäksi kun joukkueestä löytyvät rutinoituneet maalintekijät Kuntola, Jokela ja Rytinki on vastustajan maaliverkko soinut kaudella 57 kertaa.
Mihin kotijoukkue sitten kiilansa iskee?
1)  Pitkästä aikaa saadaan avaukseen se paikallinen ”dream-team”.
Dima maalilla. Alakerta pakkeina Riikilä ja Karjalainen, toppareina Pulkkisen Antti ja Roivainen. Keskikenttä Kautonen ja Loikkanen, laidoilla loistavaan vireeseen noussut Huttu ja entistäkin vahvempi, puolustusvoimiemme kovettama Pitko. Kärkeen vielä Thil ja Pulkkisen Teemu.
Väkisinkin kentälle muodostuu kamppailupareja:
Torres saa vastaansa sarjan parhaan maalivahdin Diman. Ennen Dimaa Pulkkisen Antti. Siinä heti vekkuli taitelupari: lämmiveri-ori brasiliasta ja kuumaveri-ori, todellisen suomen- hevosen työmoraalilla varustettu taistelija.
Keskikentällä Kautonen-Loikkanen on taas vastutajaansa parempi. Pepon keskikentän moottori lienee  S.Hovi, joka saa nyt kokea vastustajan dominoinnin.  Pepon alakerrassa toppareina pelaavat ilmeisimmin Vanhala  – Kauppila, enkä lupaa heille muuta roolia kuin pyöröovet. Huttu on ollut edellisissä peleissä oivassa vireessä ja kun Teme tulee Matin pariksi kärkeen on oletettavaa, että liike ja henkilökohtainen taito saa pepon alakerran sekaisin. Hyviä mainintoja on saanut pepon nuori veskari, mutta sunnuntaina nähdään mihin se riittää.
Toki meidänkin alakerrassa riittää töitä: alussa mainitut hyökkääjät kyllä saavat pallon perille ilman Torresta, joten Torrekseen ei pidä satsata paukkuja normipelaajaa enempää.
Mutta Pale ja Mara pakkeina kykenevät vastaamaan haasteeseen
Oman panoksensa peliin heittävät vielä Kaje ja joukkueenjohtaja Komu, jotka lupasivat ( tai Hannu meni lupaamaan) kävelyreissun Lappeenrantaan, mikäli vastustaja kaatuu vähintään kahdella maalilla. Ihan perusmatikalla laskettuna tuohon urakkaan eri riitä viikonloppu, joten minä kyllä armahtaisin ja lupaisisin fillarin käyttövälineeksi
http://www.ita-savo.fi/Urheilu/11502403.html  Toivottavasti yleisökin löytää kentälle. Luvassa on todellakin sellainen ottelu, jota kolmosdivari parhaimmillaan tarjoaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s